Anamaria Prodan, acuzată de blat! Dezvăluiri şocante despre impresară. Ce ar fi făcut pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, acuzată de blat! Dezvăluiri şocante despre impresară. S-a aflat ce ar fi făcut pentru Laurenţiu Reghecampf. Sunt amănunte absolut uluitoare care ies la iveală abia acum.

Anamaria Prodan a fost acuzată că l-a ajutat pe Laurenţiu Reghecampf să scape de la retrogradare prin metode incredibile.

Anamaria Prodan, acuzată de blat!

Valeriu Răchită şi Anamaria Prodan au vorbit despre culisele unui meci dubios din urmă cu 12 ani. Este vorba despre Petrolul – Concordia, scor 3-4, dar în care gazdele conduceau cu 3-1 în minutul 80.

În sezonul 2012-2013, Petrolul şi Concordia Chiajna se aflau în lupta pentru evitarea retrogradării. Răchită i-a adus acuzaţii uluitoare impresarei. “Acum spune-mi te rog, că au trecut 12 ani… Aşa-ţi trebuie, Ana! La meciul Petrolul – Chiajna, 3-1, în minutul 80, s-a terminat 3-4. După meci am aflat că portarul şi încă doi fundaşi centrali…

Aşa-ţi trebuie! L-ai salvat de la retrogradare pe Reghe, pe noi (n.r. Petrolul) era să ne duci în liga secundă. Îţi aduci aminte? Erai preşedinta clubului”, a spus Răchită, conform fanatik.ro.

Impresara s-a apărat. Spune că e gata să meargă la detectorul de minciuni la orice oră şi să jure că nu a trântit vreun meci. “Facem şi chestia asta. Ţineţi minte când am spus că aduc la detectorul de minciuni toţi oamenii din fotbal să spună care au trântit meciuri? Cine crezi că are curaj să vină în afară de mine?

Niciodată, dar niciodată, cât eu am stat lângă Reghecampf, nu am asistat şi am evitat absolut fiecare anturaj prost care era lângă Reghe şi fiecare golănaş care era alături de el, din fotbal. Tocmai, pentru că ştiam ce va scrie în cartea lui Cornel Dinu.

Şi asta îi spuneam: «Fereşte-te de tot ce înseamnă blat că te-ai nenorocit pe viaţă forever!». M-am dus în Consiliu la Primărie şi le-am spus că dacă se întâmplă vreun scandal cu alergatul arbitrilor, blaturi…

Eu mi-am construit în toată viaţa o carieră perfectă. Pot să fac un circ, să mă cert cu cineva, dar blaturi… Eu am crescut între oameni nu tocmai ortodocşi, dar care au ştiut că dacă îţi dai cuvântul şi baţi palma, este altceva, nu există aşa ceva“, a spus Anamaria Prodan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed