Gerard Piqué s-a săturat și iese la atac. Mesaj clar pentru Shakira: ‘Nu îmi voi pierde banii. Nu vreau să am regrete’

De când s-au despărțit, Shakira l-a atacat constant pe fostul fotbalist. Cântăreața a lansat mai multe melodii în care făcea referire la Pique, iar acestea au avut milioane de vizualizări.

Gerard Piqué o anunță pe fosta parteneră că nu are de gând să continue acest război și că de acum se va concentra doar pe relația sa.

Gerard Pique s-a săturat și iese la atac. Mesaj pentru Shakira

Shakira pare că nu l-a iertat nici acum pe fostul său partener care a înșelat-o. Asta chiar dacă, presa internațională susține că artista ar avea un iubit în SUA. 

Cântăreața l-a atacat pe fostul fotbalist în repetate rânduri, iar acum acesta pare că s-a săturat. Pique spune că este fericit alături de Clara Chia. Se pare că cei doi și-au făcut deja planurile de nuntă, iar tânăra ar fi însărcinată.

„În ziua în care voi muri vreau să privesc în urmă și să-mi spun că am făcut tot ce mi-am dorit. Problema este felul în care percep oamenii lucrurile sau cum presa împachetează totul. Încă fac ce vreau. Nu-mi voi irosi banii pentru a-mi ”spăla” imaginea”, a declarat acesta, pentru El Pais. 

Shakira (46 de ani) și Pique (36 de ani), s-au despărțit în iunie 2022, după 12 ani de relație. Cei doi au împreună doi băieți.

Jurnaliștii spanioli au notat că fostul sportiv ar fi ales-o pe Clara Chia pentru că aceasta i-ar permite să facă tot ce își dorește. În schimb, Shakira a încercat mereu să aibă totul sub control.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed