Dezvăluiri incendiare despre Shakira! Este lovitura finală pentru Pique. De ce se mută definitiv în SUA

Shakira a decis. Nu vrea să mai locuiască în Spania și se va muta definitiv în SUA. Pentru Pique este o adevărată lovitură, ținând cont de faptul că artista își va lua și cei doi băieți cu ea.

Presa internațională a dezvăluit și motivul care a făcut-o pe cântăreață să ia această decizie.

Shakira, lovitura finală pentru Pique

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique a fost una cu scandal, după ce artista a aflat că a fost înșelată. Fostul fotbalist a apărut imediat cu noua iubită, în timp ce Shakira nu a fost văzută în compania niciunui bărbat aproape 9 luni.

Acum însă, jurnaliștii de la Telecinco, anunță că vedeta ar avea o relație de aproape patru luni. Bărbatul misterios ar locui în Miami și de aceea fosta iubită a lui Pique a decis să se mute definitiv în SUA. Mutarea ar putea să aibă loc de Paște, atunci când Milan și Sasha au vacanță.

Iubita lui Pique, la capătul puterilor

Clara Chia Marti a ajuns la capătul puterilor în scandalul cu Shakira. Femeia a fost acuzată că i-a spart casa artistei. În final aceasta a decis să reacționeze și i-a acuzat pe jurnaliști că au vrut să o denigreze. Se pare că cei doi și-ar pregăti nunta, blondina fiind însărcinată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed