Georgina Rodriguez nu s-a mai abţinut! Anunţ incredibil despre Cristiano Ronaldo. A spus clar când se va retrage fotbalistul / Foto

Georgina Rodriguez nu s-a mai abţinut! L-a dat de gol pe partenerul ei. Anunţ incredibil despre Cristiano Ronaldo. Bruneta a spus clar când se va retrage cel mai bun marcator din Champions League.

Georgina Rodriguez, apariție spectaculoasă pe podium! Cum l-a dat de gol pe Ronaldo. Bruneta a gafat maxim.

Georgina Rodriguez nu s-a mai abţinut!

Georgina Rodriguez a făcut furori pe podium în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris! Filmată în detaliu la evenimentul de mare anvergură, bruneta a dezvăluit când se va retrage Cristiano Ronaldo din fotbalul profesional. Partenera de viață a portughezului a livrat o veste greu de digerat pentru fani.

”Cristiano într-un an este gata, poate doi, nu știu sigur!”, a spus Georgina, în cadrul unui videoclip care s-a răspândit imediat pe Twitter.

A strălucit cu vestimentația: ”Pentru iubirea vieții mele!”

Bruneta a încins podiumul cu o vestimentație aparte. Rochia lungă roșie, inspirată din tricoul de joc al lui Ronaldo de la Manchester United, a lăsat audiența cu gurile căscate.

”Pentru iubirea vieții mele! Gio x Vetements – Cristiano Ronaldo”, a fost mesajul pe care portughezul l-a scris pe spatele rochiei brunetei.

Grandiosul eveniment se desfășoară în fiecare an, în perioada 26 februarie – 5 martie, la Paris.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed