Georgina Rodriguez i-a băgat în boală pe arabi: cum s-a putut afișa iubita lui Cristiano Ronaldo/ Galerie Foto

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr o aduce în prim plan și pe iubita lui, Georgina Rodriguez, din cauza interdicțiilor din lumea arabă.

La prezentarea lui Ronaldo, Georgina s-a afișat cu capul descoperit, ceea ce i-a deranjat pe unii dintre musulmanii mai fanatici.

Georgiana, poze de la sală

Decisă să nu îl lase doar pe Cristiano Ronaldo în lumina reflectoarelor, Georgina Rodriguez a postat fotografii cu ea, în timp ce merge la sală, informează TheSun.

Imaginile sunt decente, dar rămâne de văzut cum vor fi primite de către șeicii din Arabia Saudită. Aceștia au reguli foarte stricte în ceea ce privește femeile și ținutele în care se afișează.

Ronaldo la Al-Nassr

Ronaldo a fost prezentat marți la Al Nassr, după ce a părăsit Manchester United, în urma unui interviu bombă cu Piers Morgan.

Înțelegerea sa cu clubul l-a făcut de departe cel mai bogat sportiv din lume, el câștigând 173 de milioane de lire sterline pe an.

Indiferent de ceea ce unii spun că a fost un regres în ceea ce privește abilitățile sale fotbalistice, pe măsură ce ajunge la amurgul carierei, atracția sa globală rămâne ferm intactă.

Atât de mult încât pagina de Instagram a lui Al Nassr a crescut cu șapte milioane de urmăritori.

Zvonuri despre o despărțire

Georgina împreună cu copiii au ieșit pe gazon, după ce Ronaldo a fost prezentat fanilor lui Al Nassr cu focuri de artificii și jocuri de lumini. S-au îmbrățișat și au părut o familie model.

Și totuși ziarele din Spania susțin că relația dintre cei doi s-a cam răcit în ultima vreme, iar până la ruptură ar mai fi un pas. Anul trecut, în aprilie, Georgina a născut gemeni, dar fiul ei și al lui Ronaldo a murit imediat, supraviețuind doar fetița.

De atunci, cei doi au pus nunta pe hold, iar după ultimele evenimente de la națională, situația s-ar fi complicat și mai tare. Lumea spune că ceea ce i-ar mai ține pe Ronaldo și Georgina împreună ar fi obișnuința și comoditatea, dar mai ales contractele de publicitate uriașe pe care le au semnate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed