George Puşcaş a comis-o grav! Ce a făcut tricolorul la noua sa echipă. A fost taxat imediat

George Puşcaş a comis-o grav și a fost taxat de presa din Italia. Bari a câștigat în fața celor de la FeralpiSalo, pe teren propriu, scor 1-0, în etapa cu numărul 25 din Serie B.

Internaționalul român a avut o evoluție foarte slabă și a primit nota 5, cea mai mică din echipa sa.

George Puşcaş a comis-o grav

George Puşcaş a avut o prestație sub așteptări și a fost taxat imediat de jurnaliștii italieni. Românul a fost titular, la fel ca și Malcom Edjouma, fotbalistul împrumutat de FCSB. Singurul gol a fost marcat de Sibilli, în minutul 78, din penalty.

Cei de la tuttomercatoweb i-au dat nota 5, cea mai mică din echipa lui Bari.

 ”Nu a fost o zi de care să-și amintească. Ceppitelli a fost un adversar dur, care l-a urmărit peste tot și nu i-a lăsat spațiu. Destul de nervors pe parcursul meciului”, au scris italienii.

Atacantul a marcat etapa trecută primul său gol pentru Bari în meeciul cu Lecco. Pușcaș nu mai marcase de luni bune pentru echipa de club.

Giuseppe Iachini, noul antrenor al italienilor, a declarat înaintea meciului de sâmbătă, că în opinia sa, Pușcaș își poate îmbunătăți performanțele.

”Experiența acumulată m-a învățat de-a lungul anilor că trebuie să ai răbdare, să rămâi alături de atacanți, chiar dacă nu sunt extraordinari. Pușcaș trebuie să se îmbunătățească”, a declarat Giuseppe Iachini, pentru tuttomercatoweb.

Bari este pe locul nouă în Serie B, cu 33 de puncte acumulate în 25 de etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed