Anunţul serii despre George Puşcaş! Ce a făcut atacantul tricolorilor la ultimul meci. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Anunţul serii despre George Puşcaş! S-a aflat ce a făcut atacantul tricolorilor la ultimul meci. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Meciul din runda 24 a fost unul incredibil pentru jucător care și-a ajutat echipa să câștige.

George Pușcaș nu mai reușise să înscrie la Bari încă din martie 2023, iar l-a meciul cu Lecce de sâmbătă atacantul a spart gheața și a amarcat golul de 2-0.

Anunţul serii despre George Puşcaş!

Ultima reușită a lui George Pușcaș a fost la meciul de 4-0 cu Cosenza, din sezonul trecut. Atacantul a fost introdus pe teren încă din primul minut și a fost schimbat în minutul 62, de Nasti.

Pentru reușitele din meciul celor de la Bari, Pușcaș a fost notat cu 7,6, iar Malcom Edjouma, jucătorul împrumutat de FCSB la echipa din Italia, a fost integralist și a fost notat cu 7.0.

Sibilli, cel care a primit cea mai mare notă a partidei, 7.6, a fost marcatorul golului de 3-0 în minutul 69, iar Novakovich a fost marcatorul singurului gol a oaspeților, astfel că partida s-a terminat cu scorul de 3-1, în favoarea echipei lui Pușcaș.

Bari este ocupanta locului 12 în clasamentul din Italia, Serie B și are 30 de puncte adunate. De partea cealaltă, Lecce ocupă ultima poziție și are 20 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed