O nouă șansă pentru George Pușcaș! Schimbări de ultimă oră la echipa tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să afle

O nouă șansă pentru George Pușcaș! Schimbări de ultimă oră la echipa tricolorului. Clubul a anunțat demiterea antrenorului de pe banca tehnică. Mai mult, s-a aflat cine îi va lua locul tehnicianului.

George Pușcaș a fost împrumutat la Genoa de la Bari, iar din cauza rezultatelor modeste ale echipei, locul 15 în clasament, clubul din Italia l-a demis pe Pasquale Marino.

O nouă șansă pentru George Pușcaș!

Potrivit presei din Italia, Fabio Cannavaro, care este liber de contract de un an, după despărțirea de Benevento, este favorit să ocupe locul pe banca tehnică la Genoa, în locul lui Pasquale Marino.

Italienii anunță însă că fanii lui Bari se opun. Nu îl cred capabil pe Fabio, fostul Balon de Aur, să aducă echipa pe linia de plutire.

Cannavaro s-ar fi întâlnit deja cu oficialii clubului și ar fi cerut timp. Acum, se așteaptă ca părțile să ajungă la un acord în zilele următoare.

”SSC Bari anunță că l-a eliberat pe Pasquale Marino din funcția de antrenor al primei echipe.

Clubul vrea să îi mulțumească tehnicianului sicilian pentru implicarea și seriozitatea arătată conducerii și îi urează mult succes în cariera profesionistă și nu numai.”, este anunțul făcut de Bari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed