Gabi Tamaș are tupeu! Mesaj clar pentru națională după calificarea la EURO 2024: ‘Să nu le dăm în cap’

Gabi Tamaș are tupeu! Mesaj clar pentru națională după calificarea la EURO 2024. Fostul fundaș al echipei naționale este foarte fericit pentru reușita jucătorilor lui Edi Iordănescu, de la meciul cu Elveția.

Gabi Tamaș a fost prezent pe Arena Națională la meciul dintre România și Elveția, care s-a terminat cu victoria echipei naționale a lui Edi Iordănescu, scor 1-0.

Gabi Tamaș are tupeu! Mesaj clar pentru națională după calificarea la EURO 2024

Gabi Tamaș are numai cuvinte de laudă la adresa tricolorilor. Fostul fundaș al naționalei le cere românilor să nu fie atât de critici cu echipa, deoarece trebuie susținută și în momentele mai puțin bune.

„Sunt foarte bucuros pentru ce a realizat echipa națională. Bravo lor, îi felicit, bravo Federației pentru că, uite, e și meritul lor (n.r. al celor de la FRF).

Nu este nicio surpriză. S-a vorbit de la început, toți am crezut în România și am crezut că o să terminăm pe locul 1 sau 2 și că noi cu Elveția ne vom califica mai departe. Dacă vă aduceți aminte, că așa a fost de la încept, nu?!”a declarat Gabi Tamaș, potrivit digisport.

„Ar trebui să fie de la început până la sfârșit, nu doar la bine”

„Cum ați vorbit și de antrenorul echipei naționale, că nu are nicio șansă, să-și dea demisia, să nu știu ce, că nu știu cum.

Critici, ați văzut că la noi există de la început la sfârșit. Ceea ce ați văzut astăzi, un stadion plin, ar trebui să fie de la început până la sfârșit, nu doar la bine. Hai, toți lângă echipa națională. Cred că s-au săturat și ei de atâtea critici. Că și eu mă săturam când eram la echipa națională. Mă criticați, mă făceați varză și ne criticați pe toți că nu facem, nu dregem.

Dacă tot suntem naționaliști, suntem români, hai să-i ajutăm de la început până la sfârșit, nu să dăm în cap la lume. Așa suntem obișnuiți, să dăm în cap. Mereu am dat”, a mai declarat Tamaș.

Fostul fundaș al echipei naționale a României, a fost prezent la două turnee finale ale Campionatului European, în 2008 și în 2016. Gabi Tamaș a strâns 67 de meciuri pentru România și a marcat de trei ori.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed