Gabi Tamaș nu s-a mai abţinut! Reacție sinceră la adresa lui Gigi Becali. A spus totul în direct

Gabi Tamaș nu s-a mai abţinut! Reacție sinceră la adresa lui Gigi Becali. A spus totul în direct.

Fostul internațional a jucat în cariera sa și la FCSB, așa că a ajuns să-l cunoască destul de bine pe latifundiarul din Pipera.

Gabi Tamaș nu s-a mai abţinut

La mai bine de 6 ani de când a jucat la FCSB, Gabi Tamaș a decis să facă dezvăluiri despre Gigi Becali. Fostul internațional, care s-a retras din fotbal de curând, a jucat la echipa latifundiarului din Pipera în perioadele ianuarie – august 2015 și februarie 2016 – iulie 2017.

Acum, Tamaș a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fostul său patron.

„M-am înțeles foarte bine cu dânsul. Nesperat de bine, în ciuda a ceea ce scrie presa și ce spune lumea. Este un om foarte sufletist și ajută pe toată lumea. Am scăpat (n.r. să fie criticat la televizor), aveam o relație aparte.

Am mai vorbit cu nea Gigi. Crede-mă, fără el și încă vreo doi, fotbalul românesc ar dispărea de tot”, a spus Tamaș, potrivit materialului de pe Youtube, Un Podcast.

Tamaș s-a retras la 39 de ani

Pe 27 octombrie, Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea din fotbal. Printre echipele la care a jucat în cariera sa s-au numărat Galatasaray, Celta Vigo, Auxerre, Dinamo sau FCSB.

„Azi e o zi cam tristă pentru mine. Poate și pentru voi, că nu mai aveți ce să scrieți. E foarte dificil să te desparți de lucrul pe care-l iubești cel mai mult, când ești în fotbal de o viață. Vine și ziua asta, când te desparți. Dar voi continua să stau lângă fotbal, să ajut fotbalul cum pot. În primul rând vreau să-i mulțumesc tatălui meu, care m-a dus la fotbal”, a spus Tamaș.

Psihic nu mai pot juca! Fizic aș mai putea 5-6 ani. Când ajungi să plângi în casă pentru că pui suflet, dar nu vezi roadele, nu ești bine. Degeaba ești bine fizic, dacă nu ești psihic. Nu îmi văd rolul, nu îmi văd țelul. Eu ridic mâna și spun că nu mai pot. Eu sunt un rebel, dar sunt și emotiv. Pun totul la suflet. Când ajungi la o vârstă, într-o perioadă a vieții în care ajungi acasă și te gândești ce nu ai făcut bine, e greu să mai continui.

Nu am făcut fotbal din necesitate. L-am făcut din plăcerea de a juca. De-asta am și continuat. Voiam să demonstrez că pe teren închid gura contestatarilor. Și le-am cam închis-o!”, a declarat Tamaș.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed