Gabi Balint, dezvăluiri incredibile despre noul antrenor de la FCSB. Va ieși un scandal cumplit: ‘De asta l-au adus’

Gabi Balint a făcut declarații uluitoare despre Elias Charalambous, noul antrenor de la FCSB.

Fostul component al „Generației de Aur” a explicat de ce a decis, de fapt, Gigi Becali să apeleze la serviciile cipriotului.

Gabi Balint, dezvăluiri incredibile despre noul antrenor de la FCSB

Elias Charalambous a fost ținta ironiilor după ce a fost instalat în funcția de antrenor la FCSB. Fanii echipei s-au distrat pe seama lui pe conturile de socializare. Nici oamenii din fotbal nu cred că acesta va avea mână liberă, în ciuda declarațiilor făcute de Mihai Stoica.

Gabi Balint a dezvăluit de ce a decis Gigi Becali să-l aducă pe Elias Charalambous.

„Știi de ce s-a ajuns, până la urmă, la decizia asta? Știu de la cineva din zonă. Prima dată, patronul n-a vrut să-l aducă (n.r – pe Charalambous), pentru că a mers bine echipa și ar fi vrut să meargă pe mâna lui Pintilii.

Dar pentru faptul că Federația a intervenit și a spus că nu se mai poate continua așa, un antrenor român nu mai putea aduce. S-ar fi supus unei amenzi și unei suspendări de doi ani. Și atunci s-au gândit să aducă un antrenor străin pentru că nu o să-i facă nimeni nimic.

Plus că el, venind de afară, nu o să spună nimeni că nu e antrenor principal, așa că s-a găsit soluția asta. S-a discutat cu el, practic asta s-a făcut. Pintilii va conduce tot, dar bineînțeles că patronul face schimbările și echipa, la fel ca până acum”, a mai spus Gabi Balint, la Digisport.

Mihai Stoica le-a răspuns contestatarilor

Managerul general al celor de la FCSB le-a răspuns celor care l-au luat peste picior pe Charalambous. Stoica spune că antrenorul va fi cel care va decide totul la echipă.

„Ajunsesem cam la capătul puterilor. Până la urmă, a înțeles (n.r – Gigi Becali) că putem să pierdem meciurile la masa verde. Nu puteam să ambiționăm FRF să schimbe cum a schimbat și acum regulamentul. Putea să se schimbe din nou și să pierdem cu 3-0. Mai sunt 9 meciuri, avem o șansă să jucăm pentru campionat și era păcat. Pentru mine, marele succes e că a acceptat să vină un antrenor care are un cuvânt de spus. Nu mai poate fi vorba de ce a fost înainte. Tot va decide Elias Charalambous! El este antrenor.

Că se va consulta (n.r – cu Mihai Pintilii), asta e cu totul altceva. Da, știe unde vine. El a fost și la Vaslui. El va decide tot. Și schimbările! Așa vor sta lucrurile. Eu zic că nu va veni Gigi Becali să spună că face schimbările. De acum încolo, toată lumea știe că Elias Charalambous decide tot. Hai să facem un pariu că nu va veni Gigi Becali să facă schimbările.

Pintilii se întoarce pe bancă, dar nu are voie (n.r – să dea indicații). Trăiesc cu speranța că din ediția următoare va putea fi secund cu acte în regulă. Nu vreau să mai avem niciun scandal cu FRF”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed