Fosta soție a lui Ilie Năstase, mare `proprietăreasă` în Dubai! Brigitte Pastramă făcuse circ că e țepuită, acum se laudă cu noua achiziție

Brigitte Pastramă, fostă Năstase înainte să se mărite la reality-show-ul ”Ferma”, e în culmea extazului. S-a lăudat pe rețelele de socializare că oficial e proprietara casei de vis în Dubai.

”Moftul” a costat-o pe a patra doamnă Năstase aproape 2 milioane de euro, dar a meritat efortul. ”Mulțumesc Domnului Iisus pentru biruință! Astăzi am primit titlul de proprietate de la casa pe care o să v-o arătăm în curând.

Este o casă nouă, în Dubai Land și astăzi, în ultima zi, au fost opt – nouă zile zbuciumate, dar toate lucrurile s-au dus la bun sfârșit. Felicitări, Brigitte! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a spus Brigitte Pastramă pe InstaStory.

Asta după ce cu câteva zile în urmă tuna și fulgera că ar fi fost țepuită de constructorul din Dubai și că după ce dăduse un avans consistent, ar fi vrut să renunțe, doar că e plimbată cu vorba și, practic, țepuită. Până la urmă, se pare că Brigitte și-a făcut pofta. Și se va muta cât de curând în Emirate, cât mai departe de România, de problemele cu legea și, de ce nu, departe de foștii ei soți.

L-a acuzat pe Ilie Năstase că i-ar fi dat boli venerice

Cu circ și scandal s-a despărțit Brigitte de legenda tenisului mondial. Din mai multe motive. Brigitte n-a uitat și n-a iertat și știe exact momentul în care relația cu Năstase a murit.

În partea doua a podcastului TACLALE, actuala doamnă Pastramă a făcut dezvăluiri șocante. ”În dimineața zilei în care trebuia să mă operez, mi-au apărut pe organul genital trei negi, în condițiile în care eu nu l-am înșelat pe Ilie niciodată.

Am fost șocată, disperată, distrusă. Am fost îmbolnălvită genital de bărbatul care era cu mine. Atunci n-am mai fost pocăita care trebuia să fiu. M-am rugat la Dumnezeu, și am aflat că am trei tumori benigne (n.r.- fără celule canceroase), pe care mi le-au scos medicii.

Apoi m-am dus o prietenă de-a mea la un ginecolog care mi-a zis: «Fetiță, cu boala pe care o ai tu acum, poți să te îmbolnăvești de cancer genital!»

Am luat foarte multe injecții, m-am distrus total, mi-a căzut jumătate de păr din cap, doar ca să mă tratez de boala aia. E o rușine ce mi s-a întâmplat. ”, a povestit fosta soție a lui Ilie Năstase în podcastul TACLALE.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari