Fosta noră a lui Ion Țiriac nu îmbătrâneşte deloc! Imagini fabuloase cu femeia care l-a făcut bunic pe magnat. Arată ca o adolescentă la 42 de ani / Foto

Ileana Lazariuc, femeia care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac, continuă să se mențină în cea mai splendidă formă! Fosta noră a magnatului a împlinit 42 de ani, de curând, și și-a sărbătorit ziua de naștere pe barcă, alături de cei doi fii ai săi, pe care îi are din căsnicia cu Alexandru Țiriac.

Ileana și Alexandru Ion Țiriac au divorțat în secret, în anul 2017. Indiferent de problemele conjugale, cei doi se bucură, negreșit, de timpul petrecut cu băieții Alex și Noah.

Fosta noră a lui Ion Țiriac nu îmbătrâneşte deloc!

Alexandru s-a născut la Paris pe 7 martie 2008, iar Nicolas Noah a venit pe lume pe 19 iunie 2009. În prezent, Ileana s-a mutat definitiv în Dubai, alături de cei doi fii.

„Cea mai bună zi alături de voi, băieţi! Sunteţi echipa mea. Îţi mulţumesc pentru tot, Alexandru (poţi alege un film, dar nu şi şoferul)!”, a fost mesajul transmis de către Ileana, de ziua ei, pe Instagram.

”A fost o evoluție firească a unui cuplu!”

Bruneta a vorbit despre relația eșuată cu fiul fostului mare tenismen.

„Ne-am văzut, ne-am întâlnit, ne-am plăcut, a fost o evoluţie firească a unui cuplu! Nu am grăbit lucrurile, ne-am îndrăgostit. Poate că este un dezavantaj pentru el faptul că lumea îl percepe altfel, din cauza numelui!

Dar el este un băiat absolut normal, fără fiţe, este un bărbat foarte iubitor şi romantic şi suntem şi cei mai buni prieteni! Vorbesc absolut orice cu el! Noi ne-am format aşa, o lume de-a noastră, cu un cerc de prieteni şi suntem noi, doar noi!”, spunea Ileana Lazariuc, despre relația cu Alexandru Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed