Românca celebră care a îmbrăcat rochia de mireasă: ‘Am spus da’. S-a iubit cu sportivi faimoşi / Foto

Românca celebră care a îmbrăcat rochia de mireasă. Anunţ uluitor al uneia dintre cele mai cunoscute femei din România care, în trecut, s-a iubit cu sportivi faimoşi. Este vorba despre Mădălina Ghenea.

Românca celebră şi-a înnebunit fanii cu ultimele imagini postate pe reţelele de socializare. Tocmai a pozat în rochie de mireasă.

Românca celebră care a îmbrăcat rochia de mireasă

Mădălina Ghenea este, actriță, fotomodel și manechin de meserie. Acum s-a decis să îmbrăce rochia de mireasă în cel mai recent pictorial la care a acceptat să ia parte. Românca celebră s-a iubit,  în trecut, cu sportivi faimoşi.

Mădălina Ghenea i-a cucerit pe Marco Borriello, Nicolo Zaniolo și Grigor Dimitrov. Acum, continuă să sucească minţile bărbaţilor. A strălucit în alb. Apoi, nu a putut rezista tentației de a împărtăși câteva imagini în avans cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea a fost protagonistă într-un pictorial nou, realizat în Veneția, Italia. De data aceasta nu a mai îmbrăcat un costum de baie sau o rochie sexy. Cu voalul pe cap și cu zâmbetul fermecător, Mădălina Ghenea a făcut senzație în fața camerelor de filmat.

De asemenea, actrița cu origini românești, fostă iubită a unor sportivi renumiți ca Marco Borriello, Nicolo Zaniolo și Grigor Dimitrov, a glumit pe rețelele de socializare. „Am spus Da!”, a transmis Ghenea.

Ulterior, într-un alt story publicat pe pagina ei de Instagram, unde e urmărită de 1.2 milioane de persoane, Mădălina Ghenea a ținut să lămurească lucrurile pentru a nu-și induce fanii în eroare. „La muncă”, a scris Mădălina Ghenea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed