Românca celebră care arată fabulos la 48 de ani rupe tăcerea! Cum se menţine în formă. Dezvăluiri despre relaţia cu Ion Ţiriac / Foto

Irina Deleanu, șefa Federației Române de Gimnastică și femeia care i-a sucit mințile lui Ion Țiriac, a descoperit leacul tinereții! A dezvăluit care este secretul pentru a menține o formă fizică de invidiat, chiar și după vârsta de 48 de ani.

Deleanu este mamă a doi copii, însă acest lucru este aproape insesizabil. Cu un ten perfect și forme extrem de bine definite, femeia este adesea comparată cu ”puștoaicele” de 25 de ani.

Irina Deleanu arată fabulos!

Irina a căzut pradă supărărilor, în trecut. Femeia a trecut prin două divorțuri dureroase și a căutat să își schimbe reședința. România nu mai reprezenta un loc pașnic în acea perioadă teribilă din viața acesteia.

În prezent, Deleanu este ținta presei interne, mai ales în urma zvonului cum că șefa Federației Române de Gimnastică ar fi avut o idilă de dragoste cu celebrul Ion Țiriac, bărbat cu 36 de ani mai în vârstă decât aceasta.

Femeia a vorbit despre relația sa cu fostul tenismen, dar a mărturisit și care sunt secretele sale pentru a se menține la standardele de frumusețe ale societății.

„N-am un regim de viață corect și disciplinat. Fac multe lucruri pe durata unei zile și îmi dau seama că dacă nu dorm opt ore, nu mănânc ce trebuie, nu fac sport să mă încarc, nu fac meditație, rugăciune chiar, nu sunt…

(Sunteți credincioasă?) Foarte credincioasă și relația mea cu divinitatea e una specială. Toate lucrurile astea sunt ca o igienă pe care o fac pentru ca eu să pot performa în provocările zilnice. Provocări cu proiecte mari și ce mai avem noi de făcut. De două ori pe săptămână fac masaj, rutina zilnică de demachiere și întreținere a feței… Am foarte multă grijă de mine!”, a declarat Irina Deleanu, pentru GSP.

„M-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit!”

„Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de business!”, a spus Irina Deleanu, pentru Playsport.

Irina Deleanu s-a clasat pe locul VI la Jocurile Olimpice de la Barcelona, la proba de individual compus. Mai are în palmares medalii de bronz la Europenele din 1991 și Mondialele din 1992.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed