Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a şocat pe toată lumea! Secretul mai puţin ştiut al celei mai cunoscute amante din România. Ce a putut să îi spună dohovnicul

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a şocat pe toată lumea! Secretul mai puţin ştiut al celei mai cunoscute amante din România. S-a aflat ce a putut să îi spună dohovnicul Vicăi Blochina.

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă este o femeie credincioasă. Chiar aceasta a făcut dezvăluiri incredibile despre dialogul pe care l-a avut cu propriul duhovnic.

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a şocat pe toată lumea

Cea care i-a fost amantă 16 ani lui Victor Pițurcă se spovedește și ține post. Asta o face pentru a-și găsi echilibrul în viață. Vica Blochina a explicat râzând ce replică a primit din partea duhovnicului.

”Sunt foarte credincioasă, am duhovnic, mă duc și mă spovedesc, țin post. Am o viață religioasă. Eu consider că în viață trebuie să faci orice îți aduce echilibru. Viața mea nu este foarte echilibrată și am nevoie de rugăciuni. Am nevoie de duhovnic, am nevoie să nu o iau razna.

Când m-am dus anul trecut să mă spovedesc, mi-a dat o cărticică. Trebuia să învăț niște chestii și să bifez ce am greșit. Mi-a spus `o să ai trei chestii pe care nu trebuie să le bifezi, în rest tu trebuie să bifezi tot`. Ai nevoie să crezi în ceva, ca să fii echilibrat cu capul, să fii bine”, a spus Blochina, la podcastul Tare de Tot, cu Viorel Grigoroiu.

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit lucrul pe care nu l-a făcut niciodată în viața ei. Vica Blochina le-a criticat pe femeile care se laudă cu bani prin cluburile de fițe din țară.

”În viața mea nu am plătit nota de plată la club. Nici nota de plată, nici intrarea. Când aud că fetele se duc singure la masă… Le vezi pe toate nebunele la masă.

Toate peste 30 de ani se duc la masă să se distreze, să cumpere șampanie, că plătim noi singure. Când aveam 20 de ani, era frumos să îți trimită băieții șampanie la masă, dar acum să mă duc eu singură femeie să îmi cumpăr singură băutura și să mă dau mare, mi se pare penibil.

Sunt babe nebune. Ce poate să agațe o femeie de 40 de ani? Niște puștani. Eu când ies, trebuie să fie și bărbați la masă. Nu mă duc doar cu fete în cluburi. Niciodată”, a mai spus Blochina.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed