Probleme mari pentru fosta iubită a lui Victor Piţurcă! Cea mai cunoscută amantă din România face noi dezvăluiri. Ce s-a întâmplat, de fapt, la Survivor România

Probleme mari pentru fosta amantă a lui Victor Piţurcă! Cea mai cunoscută amantă din România face noi dezvăluiri. S-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, la Survivor România, de la PRO TV.

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a plecat cu scandal de la Survivor România. Acum, iese la rampă cu noi dezvăluiri din interior.

Probleme mari pentru fosta amantă a lui Victor Piţurcă!

Cea mai cunoscută amantă din România a răspuns acuzațiilor recente apărute în jurul competițieip. Pe Instagram-ul Viperele Vesele s-a scris că unii concurenți își cumpără produse fast-food de la anumite persoane din producție.

„Eu am un contract și nu am rămas în relații foarte bune din cauza acestor povești. Survivor, în sine, ca proiect, a fost foarte greu. Dar, când m-am întors în România, nu pot să spun că am rămas în relații foarte bune din cauza a ce s-a întâmplat acolo, de fapt.

Nu pot povesti unele lucruri. Unele lucruri care au apărut în presă sunt adevărate, pe altele nu le cunosc. Nu știu să spun exact. Și noi avem un contract și nu putem să vorbim multe lucruri. A fost adevărat cu ciocolata, într-adevăr, am găsit-o. Eu nu am stat atât de mult în competiție ca să mă pot infiltra sau ca să pot plăti lucruri.

Dar, îți zic sincer, dacă puteam, la șmecheria mea o făceam. Mai pot să spun un lucru. Pentru mine conta mai mult, dacă puteam, să îmbârlig pe cineva pentru creme, pentru produse de păr, mai mult decât mâncare.

Eu nu am suferit foarte mult după mâncare. Am stat o lună, nu am stat până la sfârșit. Am rezistat. Am știut eu cum să fac ca să îmi fie bine”, a declarat Vica Blochina, conform ego.ro.

Întrebată cine crede că va câștiga Survivor România, Vica a fost reținută. Nu are un favorit cert. „Nu știu ce să spun, îmi este foarte greu pentru că atunci când am fost acolo, l-am văzut pe Sebi câștigător. În momentul de față nu pot să spun că am un favorit. Mi-a plăcut foarte mult de Dan Ursa. A fost o surpriză pentru mine.

Nu pot să spun că am un favorit, publicul este în măsură să aleagă câștigătorul. Noi fiind acolo, în Survivor, am perceput puțin diferit oamenii față de cei de acasă. Să câștige cel mai bun!”, a mai adăugat Vica Blochina, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed