Florin Tănase, primele dezvăluiri după transfer! Cu cine s-a sfătuit înainte de a semna cu Al Jazira: ‘Mi-au spus că e un club foarte mare’

Fostul căpitan al celor de la FCSB, Florin Tănase. a făcut primele dezvăluiri după transferul în străinătate! Acesta a spus cu cine s-a sfătuit înainte de a semna cu cei de la Al Jazira. Este vorba despre doi fini cunoscători ai fotbalului din acea parte a lumii.

Florin Tănase a semnat un contract pe două sezoane cu cei de la Al Jazira, echipă care a plătit clauza de reziliere de 3 milioane de euro celor de la FCSB.

Florin Tănase, primele dezvăluiri după transfer!

Florin Tănase speră să se impună când mai repede la echipa antrenată de olandezul Marcel Keizer. Aceasta este supranumită „Mândria Abu Dhabiului”, dar a încheiat sezonul trecut doar pe locul patru în Emirate.

Înainte de a semna cu Al Jazira, Tănase i-a sunat pe Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu, ambii cu experiență vastă în fotbalul arab. „Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la un club atât de bine organizat. Un club mare din Emiratele Arabe Unite.

Suporterii se așteaptă să marchez goluri și eu sper că voi reuși să fac acest lucru. Sper să marchez cât mai multe goluri și să-mi ajut echipa să câștigăm cât mai multe meciuri și trofee.

Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi și cu Cosmin Olăroiu. Mi-au spus că este un club mare, foarte bine organizat și că este o onoare pentru mine dacă ajung aici.

Sper să mă impun cât mai repede și să câștig cât mai multe trofee alături de Al Jazira. Sper să-i ajut pe cei tineri cu experiența mea și împreună să facem lucruri foarte frumoase”, a spus Florin Tănase într-un interviu acordat pentru site-ul clubului.

Florin Tănase a evoluat la FCSB din august 2016 până în vara acestui an. A fost achiziţionat de Gigi Becali de la Viitorul şi a mai evoluat doar o jumătate de sezon la FC Voluntari, în 2013.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari