Florin Talpan s-a dezlănţuit în direct! L-a făcut praf pe omul lui Gigi Becali: ‘În locul tău aș învăța să pierd!‘

Florin Talpan pune tunurile pe avocatul celor de la FCSB. Juristul echipei Armatei s-a dezlănțuit la adresa lui Adrian Căvescu.

Juristul de la CSA Steaua l-a atacat pe avocatul de la FCSB, asta pentru că Adrian Căvescu l-a ironizat pe Talpan, după ce acesta din urmă a spus că a obținut o nouă victorie în instanță.

Florin Talpan pune tunurile pe avocatul celor de la FCSB

Juristul echipei Armatei a subliniat faptul că Adrian Căvescu a pierdut aproape toate procesele duse împotriva celor de la CSA Steaua.

„Alegațiile lui Căvescu nu mă ating, deoarece vin de la un individ care a pierdut în instanță, în fața mea, 99% din dosare! Să nu știi ce înseamnă o contestație în anulare pe care tu singur ai formulat‑o este destul de grav! Să spui în spațiul public, la ascultători care sunt și ei avocați, consilieri juridici, sau simpli suporteri care cunosc legea, că de fapt, acel dosar pe care l‑ai pierdut, este doar o chestie accesorie, o lămurire, așa de ochii lumii, și nu un dosar care are importanță, este penibil! Dacă nu era important de ce l‑ai mai formulat

Căvescule? De ce te ai chinuit să îl repui în termen, să îl redactezi, să îl trimiți seara la instanță? Doar pentru că nu era important sau să mai câștigi niște bani prin pierderea unui proces? Doar să dea bine la Becali? Oamenii știu să citească domnule Căvescu! Unii jurnaliști este adevărat că au uitat dar unii chiar știu să citească! Ce chestie accesorie domnule Căvescu? Clarificări? Ce clarificări?

Păi hai să ne clarificăm! În primul rând, contestația în anulare este reglementată de art. 503‑508 C. proc. civ.. și reprezintă o cale extraordinară de atac de retractare. Prin ea, părțile pot obține desființarea unei hotărâri judecătorești pentru nerespectarea unor norme procedurale așa cum ai formulat dumneata acțiunea. Iar lămurirea unei hotărâri judecătorești este reglementată de art 433 C.proc.civ. și reprezintă posibilitatea părților din dosar care pot cere instanței care a pronunțat hotărârea să lămurească dispozitivul sau să înlăture dispozițiile potrivnice”, a scris Talpan pe Facebook.

Florin Talpan: „Eu am coloană vertebrală, nu mint și am onoare”

Mai mult, Florin Talpan a reiterat faptul că avocatul celor de la FCSB este un mincinos lipsit de onoare, spre deosebire de juristul Armatei, care se laudă cu caracterul pe care îl are, dar și cu realizările lui profesionale.

„Păi dacă ai uitat, Căvescule, îți reamintim noi ce ai cerut prin Contestația în anulare: Admiterea cererii de repunere în termen și admiterea contestației, cu rejudecarea recursului care mi‑a fost admis, dosar care a plecat spre rejudecare la Curtea de Apel! Ce este hilar la acțiunile tale, domnule Căvescu, este că mereu reformulezi codul de procedură civilă și îi dai interpretări personale. Dar, ce să spun? Judecătorii nu sunt de acord cu tine ci sunt de acord cu mine! Așa de exemplu, ai mai făcut o cerere completatoare la Contestația în anulare, inadmisibilă, de altfel, ca majoritatea acțiunilor pe care le faci tu și le pierzi, dar spui în presă că le-ai câștigat.

Și nu în ultimul rând, Căvescule, voi ajunge și general! Dar nu pentru că spui tu. Ci pentru că merit! (am câștigat marca Steaua București, numele Steaua București, palmaresul echipei de fotbal, nenumărate dosare în favoarea Statului Roman, am fost în Teatrul de Operații din Afganistan și Bosnia Herțegovina și am o carieră militară de 30 de ani cu realizări multiple)!

Spre deosebire de tine, îmi asum responsabilitatea reușitei dar și a eșecului, am coloană vertebrală, nu mint și am onoare, lucruri de care tu ești lipsit cu desăvârșire! Recomandare: În locul tău aș învăța să pierd deoarecei vei fi mereu pe locul 2! Ce să-ți fac? Ghinion!”, a mai scris Talpan.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed