Florin Răducioiu a dat verdictul! Echipa pe care o vrea în play-off. Anunțul făcut în direct

Florin Răducioiu a dat verdictul despre echipele care se luptă în acest sezon pentru accederea în play-off-ul Superligii.

Fostul internațional spune că a observat clar o creștere ca valoare a echipelor românești și a dezvăluit și ce favorită are.

Florin Răducioiu are o favorită în Superliga

Lupta pentru accederea în play-off în acest sezon este una strânsă. Șase echipe se luptă pentru ultimele două poziții. Florin Răducioiu a dezvăluit, la primasport.ro, că își dorește ca formația lui Gică Hagi, campioana de anul trecut, să ajungă în play-off. Farul a terminat la egalitate meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, și este pe locul 5, cu 42 de puncte.

„Vorbim, într-adevăr, de un campionat foarte interesant. Nu ne-am fi gândit la o asemenea imprevizibilitate. Eu o vreau pe Farul (n.r. în play-off), pentru că mi-a plăcut foarte mult campioana de anul trecut.

Nu mai este cea de anul trecut, dar în continuare are nişte elemente importante în echipa lor şi mi-aş dori-o pe Farul, dar nimic nu este sigur. E foarte greu să spun echipa care se va califica.

Ce a zis nea Mircea Lucescu şi m-a pus un pic pe gânduri. Începe şi la noi (n.r. să fim la standartele din Occident). Văd totuşi nişte goluri foarte frumoase, văd nişte acţiuni de gol foarte frumoase. Am văzut nişte lucruri foarte interesante, acţiuni de gol foarte frumoase, superbe, în mare viteză”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed