Florin Prunea s-a dezlănţuit! Scandalul momentului din Superliga ia amploare. Acuzaţii dure ale fostului portar

Florin Prunea s-a dezlănţuit! Scandalul momentului din Superliga ia amploare. Acuzaţii dure ale fostului portar după meciul dintre FCSB și FC Botoșani. Arbitrul meciului, criticat dur din cauza prestației.

FCSB a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 3-2, în etapa cu numărul 27 din Superliga, pe Arena Națională, unde au asistat peste 11 mii de suporteri.

Florin Prunea s-a dezlănţuit!

Meciul de duminică seara a lăsat multe semne de întrebare la adresa arbitrajului prestat de Cătălin Buși, care a acordat 2 cartonașe roșii FCSB-ului, lui Nana Antwi, în minutul 15, și lui Darius Olaru în minutul 86.

Pe lângă cele două cartonașe roșii, Buși a mai acordat și 7 cartonașe galbene, 2 roș-albaștrilor și 5 moldovenilor. A eliminat un jucător şi de la Botoşani

Florin Prunea a comentat cele întâmplate la meci și este de părere că arbitrajul centralului a fost unul șmecheresc.

”Pe mine nu poate să mă păcălească (n.r. Cătălin Buși). În primul rând, sunt două decizii greșite, aici e minus un punct. După ce a dat roșu, s-a înclinat terenul uite așa într-o parte. Eu nu pot fi păcălit.

Mie mi-a lăsat impresia, și nu mă păcălesc la lucrurile astea, că era chestie de secunde până urma să facă și dincolo o eliminare. Arbitrajul a fost unul șmecheresc. În fața băncii de rezerve a lui Bogdan Andone, a fost un fault, de era să intre în teren.

Arbitrul de centru ia aceste decizii nu conform regulamentului și sunt luate într-o singură direcție, plus alea două cartonașe galbene care nu au fost, păi ce să fac mai mult de atât?”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

”Două cartonașe galbene nu au fost”

”La semnalizarea VAR (n.r. l-a eliminat pe Nana Antwi în minutul 18)! Aici (n.r. la faultul lui Darius Olaru), tot la semnalizarea VAR, dacă nu era VAR, vă spun eu, nici pe vremea lui Ceaușescu nu era așa ceva. Dacă nu VAR, erau două la FCSB și alte două galbene degeaba. Păi ce vrei să facă un arbitru mai mult să te împingă de la spate?

După l-am văzut pe Gigi că spune ’dom-le, ăsta e băiat bun!’, păi normal că e băiat bun dacă te împinge de la spate, cum să nu fie băiat bun? Sunt două decizii majore pe care le-a răsucit VAR-ul și alte două cartonașe galbene care nu au fost”, a mai adăugat Florin Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed