Darius Olaru face anunţul nopţii! Ce a putut să spună după eliminarea din meciul cu FC Botoşani: ‘Nu i-am prins piciorul deloc’ + Avertisment pentru adversare

Darius Olaru face anunţul nopţii! S-a aflat ce a putut să spună după eliminarea din meciul cu FC Botoşani. FCSB a plătit scump victoria în faţa lanternei roşii din Superliga, scor final 3-2.

Darius Olaru şi Nana Antwi au fost eliminaţi cu roşu direct şi vor sta cel puţin două etape. Asta înseamnă că vor lipsi la meciurile cu FC Voluntari şi Petrolul.

Darius Olaru face anunţul nopţii!

„Nu am realizat pe moment. Am văzut reluarea acum, nu ştiu dacă îşi poate da seama de intensitate. Nu i-am prins piciorul deloc, deşi am atacat cu ambele tălpi. Nu a fost full-contact, nu i-am prins deloc piciorul”, a spus Darius Olaru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Totuşi, Olaru era mulţumit de victorie. „O victorie amară. Am luat acel roşu, dar am făcut o partidă bună. Am ştiut să muncim, am alergat unul pentru altul. Am încercat să ne închidem, să profităm pe contraatac. Noi am avut situaţii de a marca în prima repriză. Din păcate am luat gol repede repriza a doua. A venit acel roşu şi ne-am făcut meciul mai uşor cu cele două goluri”, a spus căpitanul celor de la FCSB, care a vorbit şi despre lupta la titlu în Superliga.

„E foarte important că ştiam că s-a încurcat Rapid. Erau importante punctele. Trebuie să câştigăm şi următorul meci, cu Voluntari. Ne motivăm de la meci la meci, să menţinem diferenţa şi să profităm de sincopele adversarilor. Vor veni şi rezultatele bune”, a încheiat Darius Olaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed