Final incendiar pe Arena Naţională! S-a terminat FCSB-FC Botoşani. Oamenii lui Elias Charalambous au terminat cu doi oameni eliminaţi

Final incendiar pe Arena Naţională! S-a terminat FCSB-FC Botoşani. Oamenii lui Elias Charalambous au terminat cu doi oameni eliminaţi. A fost un meci dificil pentru liderul din Superliga, chiar dacă a jucat împotriva ultimei clasate.

Oamenii lui Elias Charalambous aveau şansa de a se îndepărta la 10 puncte de urmăritoare, după ce Rapid a comis-o la Iaşi.

S-a terminat FCSB-FC Botoşani

FCSB a început perfect meciul. A reuşit să deschidă scorul după doar 6 minute prin Florinel Coman. Apoi, băieţii lui Elias Charalambous au început să tremure. Nana Antwi a fost eliminat la primul meci ca titular, pentru fault din postura de ultim apărător, în minutul 18.

Moldovenii au reuşit egalarea abia în startul părţii secunde. Margiotta a făcut 2-1 în minutul 48. Cei 11.334 de fani care au fost la meci, număr oficial, au tremurat serios. Kaprof a fost şi el eliminat în minutul 56. FCSB părea ca a rezolvat meciul în 5 minute. Mai întâi, Dawa a făcut 2-1, în minutul 71. Florinel Coman a făcut dubla şi se părea că meciul este gata. Nu a fost aşa. În ultimul minut, Darius Olaru a fost eliminat, după o nouă consultare de VAR. În minutul 94, Ofosu a făcut 3-2.

Moldovenii nu au mai avut puterea să egaleze. Scor final FCSB-FC Botoşani 3-2 şi vicecampioana s-a îndepărtat la 10 puncte de Rapid şi CFR Cluj. În schimb, Botoşaniul rămâne ultima în Superliga.

FCSB – FC Botoșani, echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Coman
Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu
Absenți: V. Crețu (suspendat), Pantea (accidentat)
Antrenor: Elias Charalambous

FC Botoșani: Ducan – Dimitrov, Sadiku, Celea, Țigănașu – Filip, Dican, David – Florescu, E. Lopez, Kaprof
Rezerve: Ureche, Miron, Benzar, Șeroni, Petro, Adams, B Crețu, Ofosu, Mouaddib, Fulpă, Margiotta, Mitrov
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Arena Națională, București (capacitate: 55.634 de locuri)
Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) / A1: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) / A2: Ionuț Marius Bobe (București) / Arbitru VAR: Cristina Mariana Trandafir (București) / Arbitru AVAR: Ionuț Coza (Cernica-Ilfov) / R1: Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov) / Observator arbitri: Vasile Bratu (Slobozia – Ialomița)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed