Florin Prunea s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa FRF. ‘Tot de râsul Europei o să fim’

Florin Prunea trece la atac! Fostul portar al echipei naționale a criticat dur Federația Română de Fotbal, din cauza gestionării proaste a naționalelor de tineret.

Fostul fotbalist l-a luat la țintă pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, care era de părere că România poate deveni campioană europeană de tineret. În ultima partidă, România U21 a fost învinsă de selecționata similară a Portugaliei cu scorul de 0-2.

Florin Prunea critică oficialii FRF

Florin Prunea critică Federația. Fostul internațional i-a criticat dur pe oficialii FRF, într-un interviu acordat recent pentru Prosport.

„România campioană europeană la U 21? Hai să mai așteptăm un pic. Hai să așteptăm până la meciul cu Spania că o să vedem noi ce campioană europeană la U 21 vom deveni. Atunci vom vedea cum și dacă acest domn Mihai Stoichiță ne ia la mișto. Sau mai bine zis, cât oare ne mai ia la mișto! Așteptați încă puțin și o să vă convingeți.

Dar meciul cu Portugalia U 21 l-a văzut? Voi mă întrebați acum și de U 20 și de meciul cu Norvegia, nu? Păi, ce vreți să facă Pancu? Să joace el? Omul ăsta nu are ce să facă. Lucrează cu marfa pe care o are la dispoziție, iar la aria de selecție e jale. Și dacă îl aducem pe Mourinho la naționala U 20 tot nu mai avem ce să facem și tot de râsul Europei o să fim.

Nu ai cum să faci rezultate dacă tu aduci jucători de prin Liga 2 și poate chiar a treia. Păi, noi avem un fotbal normal la Liga 2? Voi credeți că acest campionat de Liga 2 crește în valoare cu echipe care nu au dreptul de promovare sau cu echipe care nu pot retrograda, că mai găsim noi o soluție să rămână X sau Y tot în Liga 2? De fotbalul de la Liga 3, ce să mai vorbim. Ăla e ținut doar pentru voturile de la alegeri.

Nu ai cum să faci rezultate la U 20 și nu ai cum să ai jucători în formă cu fotbaliști de mâna a treia sau mai rău. Nici măcar Ianis Stoica că nu mai crește în valoare. Observ că nici pe la U Cluj nu joacă, deci ce să facă la U 20?”, a declarat Florin Prunea potrivit sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed