Florin Prunea s-a dezlănţuit! A dat de pământ cu Răzvan Burleanu în scandalul steagului: ‘Atitudine de slugă’

Răzvan Burleanu a fost luat în vizor în scandalul legat de harta Ungariei Mari. Florin Prunea a criticat poziția președintelui Federației Române de Fotbal.

Asta pentru că Burleanu nu a venit cu declarații clare, nedorind să intre într-un conflict.

Florin Prunea îl atacă pe Răzvan Burleanu

Prunea a spus că șeful FRF ar fi trebuit să apere poziția fanilor echipei naționale, dat fiind că aceștia s-au simțit ofensați de demersul Federației Maghiare de Fotbal.

„Nu sunt de acord cu atitudinea asta de slugă, îmi lasă impresia că nu vrea să supere pe nimeni. Păi ce să spună suporterii echipei naționale sau ce să comentăm noi când tu ieși de acolo (n.r. referitor la faptul că Răzvan Burleanu este membru în Comitetul Executiv UEFA) și ai poziția asta și te interesează mai mult interesul tău, să nu te cerți, vezi, Doamne.

Nu te pune nimeni să te cerți, dar trebuie să susții punctul de vedere al suporterilor români și al României acolo”, a transmis fostul președinte al Poli Iași și Dinamo, la ProSport Live.

UEFA a transmis miercuri că va acorda sancțiuni ungurilor dacă suporterii naționalei lor vor afișa astfel de însemne pe stadioane. În ciuda acestui lucru, liderii fotbalului din Ungaria au transmis că nu au de gând să dea înapoi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed