Florin Prunea a spus adevărul! Verdict după derby-ul dintre Rapid şi FCSB. Ce mesaj i-a transmis lui Cristiano Bergodi

Florin Prunea a spus adevărul! Verdict după derby-ul dintre Rapid şi FCSB. S-a aflat ce mesaj i-a transmis lui Cristiano Bergodi. Marcatorul primului gol a fost remarcat de fostul mare portar.

Rapid a învins-o pe FCSB sâmbătă seara, în ultima etapă a sezonului regulat, cu scorul de 4-0. Florin Prunea l-a lăudat pe Cristiano Bergodi.

Florin Prunea a spus adevărul!

Florin Prunea este de părere că Paul Iacob nu mișca nimic la Rapid pe vremea când Adrian Mutu se afla pe banca tehnică, însă, de când Cristiano Bergodi a preluat frâiele echipei, jucătorul „joacă ceas”.

”Domnilor, eu nu știu ce i-a facut Bergodi băiatului ăsta. De cand a venit Bergodi la Rapid, băiatul ăsta joacă ceas. Cu Mutu a avut probleme mari de tot atunci când a sosit la Rapid, dar de când a venit Bergodi nu știu ce i-a făcut pentru că e alt jucător.

Eu vă spun clar, Iacob este într-o creștere fantastică. Iacob joacă ceas cu toate că nu este un jucător cu talie înaltă dar Bergodi l-a pus atât de bine în teren încât știe să îi valorifice calitățile”, a declarat Florin Prunea la digisport.ro.

Paul Iacob a deschis scorul în meciul de sâmbătă seara, pentru rapidiști. Fotbalistul a trimis mingea în poarta lui Ștefan Târnovanu, cu capul, după o lovitură de la colțul terenului.

Este a treia oară consecutiv când Iacob marchează la meciul dintre cele două echipe. Primul gol a fost la finalul sezonului trecut, când giuleștenii au câştigat în faţa celor de la FCSB, scor 5-1. Al doilea meci în care acesta a marcat, a fost în victoria Rapidului din meciul tur, atunci oferind și un assist.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed