Florin Prunea a dat verdictul! Ce a spus fostul portar după prima înfrângere a celor de la Rapid. Anunţ clar despre noua senzaţie din Superliga

Florin Prunea a dat verdictul! S-a aflat ce a spus fostul portar după prima înfrângere a celor de la Rapid. Anunţ clar despre noua senzaţie din Superliga. Laude aduse tehnicianului de la Poli Iași.

Cu scorul de 3-1 a reușit Poli Iași să se impună în fața celor de la Rapid, la meciul din etapa cu numărul 27 din Superliga.

Florin Prunea a dat verdictul

Florin Prunea a comentat victoria moldovenilor în direct la digisport.ro. Fostul mare portar a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Leo Grozavu, iar despre atacantul Shayon Harrison, a rămas impresionat, doar că, este de părere că trebuie să mai lucreze la caracter.

”Și-a intrat în rol antrenorul și asta înseamnă să ai antrenor, mă refer la Leo Grozavu. Victoria de aseară i se datorează lui. La pauză a schimbat sistemul, plus toate schimbările pe care le-a făcut.

L-a băgat pe Harrison și ai văzut ce a făcut. Și pe Alin Roman, mă bucur pentru el. (n.r. Harrison) E fotbalist. Atenție, Poli Iași fără patru titulari.

Harrison este un jucător foarte bun, dar are problemele astea de caracter. Nu mai aleargă, dar calitate are. El nu a jucat titular pentru că nu a dat totul pentru echipă.

Acum a intrat foarte bine. I-am spus după joc: ‘Ești extraordinar, te iubesc, dar când o să înțelegi anumite lucruri, o să joci mai mult’”, a declarat Leo Grozav, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed