Vedeta lui Leo Grozavu face anunţul nopţii! Alin Roman nu s-a mai abţinut: ‘Atitudinea a făcut diferenţa’ + Mesaj clar înaintea duelurilor cu FCU Craiova şi Dinamo

Vedeta lui Leo Grozavu face anunţul nopţii! Alin Roman nu s-a mai abţinut. Decarul moldovenilor a spus clar după Poli Iaşi-Rapid 3-1. Atitudinea moldovenilor a fost cea care a făcut diferenţa.

Vedeta lui Leo Grozavu era în culmea fericirii după victoria în faţa celor de la Rapid. A intrat în partea secundă şi a fost decisiv cu golul al doilea al echipei sale.

Vedeta lui Leo Grozavu face anunţul nopţii!

„O victorie la care nu mă aşteptam. O echipă atât de bună ca Rapid. Cred că am făcut un joc bun şi merităm cele trei puncte. am trecut prin momente destul de grele cu acicidentarrea. Mai am încă dureri, sper să continui. E prima accidentare gravă din carieră, sper să fie şi ultima. Cred că atitudinea a făcut diferenţa. Suntem fericiţi”, a spus Alin Roman, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Alin Roman a spus clar. pentru Poli Iaşi urmează două meciuri cruciale în lupta pentru evitarea retrogradării, cu FCU Craiova şi Dinamo. Totuşi, Roman nu va face deplasarea în Bănie. Încă are o problemă mare cu accidentarea care l-a făcut să lipsească mai mult timp. „Am uitat să ne bucurăm. Sper să continuăm pe acest drum. Colegii mei vor face deplasarea la Craiova, eu nu pot. Vor fi meciuri chiar grele cu Craiova şi Dinamo”, a mai spus Roman, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed