Florin Prunea a dat vedictul! Dezvăluiri uluitoare despre cei de la CFR Cluj. De ce ar fi plecat, de fapt, Adrian Mutu şi Cristi Balaj

Florin Prunea nu s-a abținut. Fostul internațional a făcut dezvăluiri după ce Cristi Balaj a anunțat că pleacă de la CFR Cluj. Înaintea președintelui, și Adrian Mutu și-a dat demisia

Antrenorul a decis să plece după ce clujenii au fost umiliți în Cupa României de Corvinul, scor 0-4. Prunea crede însă că în spatele plecării lui balaj s-ar afla mai multe lucruri.

Florin Prunea, dezvăluiri despre cei de la CFR Cluj

Cristi Balaj a anunțat că pleacă de la CFR Cluj după ce Adrian Mutu și-a dat demisia. Motivul ar fi umilința suferită în Cupa României. Florin Prunea crede că motivul rupturii dintre Balaj și patron ar fi altul. Se pare că fostul arbitru nu l-a dorit niciodată pe Adrian Mutu la echipă și acum relația lui cu Neluțu Varga era destul de încordată.

”Aici nu iese fum fără foc. Au ieșit și de acolo la suprafață niște lucruri. Balaj nu l-ar fi vrut pe Mutu. Cred că cuvântul lui nu conta, sau n-a contat niciodată în numirea antrenorilor la CFR Cluj. Acum este prima dată când este și el președinte de club și vede cum este. El a zis că are probleme de sănătate. Nu este ușor să fii conducător de club, mai ales la o echipă cu pretenții”, a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Fostul portar spune că problemele s-au acumulat în timp la fosta campioană.

”Mă uitam la echipa asta și îi luam pe fiecare, din poartă plecând. La meciul acesta, Sava a bâlbâit de 6 ori mingea, după și apărarea… Problemele astea s-au acumulat în timp”, a mai spus Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed