Adrian Mutu şi-a dat demisia! Cuvinte dure ale antrenorului la adresa jucătorilor. L-a anunţat deja pe Neluţu Varga

Adrian Mutu şi-a dat demisia! Cuvinte dure ale antrenorului la adresa jucătorilor. L-a anunţat deja pe Neluţu Varga. Briliantul nu a mai suportat umilinţa din Cupa României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

Adrian Mutu anunţase de aseară că vrea să plece. În această dimineață a luat decizia finală. Le-a comunicat-o lui Neluţu Varga şi Cristi Balaj.

Adrian Mutu şi-a dat demisia!

Adrian Mutu spune că nu mai există cale de întoarcere. Așteaptă ca demisia să-i fie acceptată. „Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător.

Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, a spus Mutu, conform fanatik.ro.

Dacă îi va fi acceptată demisia, CFR Cluj rămâne fără antrenor chiar înaintea meciului cu Rapid. E în pericol de aa rata cupele europene. A fost eliminată din Cupă, iar în Superliga e la 10 puncte de liderul clasamentului, FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed