Fiul lui Răzvan Lucescu, dezvăluiri din interior. Ce carieră a ales tânărul. ‘Nu m-au înțeles’

Fiul lui Răzvan Lucescu, dezvăluiri din interior. Matei Lucescu, fiul cunoscutului antrenor, este antreprenor de succes și manevrează o afacere de renume în România.

Înființat în 2019, brandul promite o extindere considerabilă.

Fiul lui Răzvan Lucescu, dezvăluiri din interior

Matei Lucescu are în plan o investiție majoră în ceea ce privește propria afacere. Antreprenorul anunță deschiderea unei fabrici de bere, în Popeşti-Leordeni, în valoare de 6 milioane de euro, fonduri proprii.

”Această nouă unitate de producție a venit ca o necesitate. În urma pandemiei zona HoReCa a fost grav impactată, prin urmare ne-am orientat și spre retail. Prin urmare, ne-am schimbat toată filosofia de business și urmărim o democratizare a berii artizanale. Vom lansa pe piață produse speciale pentru zona de retail și pentru consumatorul de retail. Am gândit produse care pot fi plasate la raft, beri pasteurizate, la un preț mai mic decât al celor pe care le aveam în portofoliu până acum. Vorbim în continuare de un produs premium, dar la un preț accesibil”, a declarat Matei Lucescu într-un interviu pentru revistaprogresiv.ro.

Fiul lui Răzvan Lucescu gestiona inițial fabrica situată pe Şoseaua Orhideelor din Bucureşti. Tânărul a investit 1,3 milioane de euro în fabrica ce producea, la început, pentru HoReCa.

Acum, fabrica de bere din Popeşti-Leordeni este cea mai modernă din Europa de Est.

Matei Lucescu a încercat și el să cocheteze cu lumea fotbalistică, ca tatăl şi bunicul său, dar a realizat că nu este ceea ce își dorește să facă.

”E o poveste amuzantă, de scurtă durată, de câţiva ani. Când eram copil, eram printre cei mai mici din grupa mea. E un dezavantaj să fii un portar mic de înălţime. Mi-am dat seama că nu este cel mai potrivit pentru mine. După aceea, când am ajuns la liceu, am crescut foarte mult şi sunt cel mai înalt din familie. Poate aş fi avut o carieră de portar, dar lucrurile au trecut”, declara Matei Lucescu pentru primasport.ro.

Matei Lucescu spune că Mircea Lucescu și tatăl său nu au înțeles exact acest proiect așa cum a fost gândit de către tânăr în faza incipientă. În prezent, familia îl susține în alegerile făcute.

„Nu au înţeles de la început treaba asta cu berea, dar, apoi, au înţeles şi m-au susţinut pe tot parcursul fabricii şi în procesul de a construi fabrica. Bunicul meu, care a fost în Bucureşti până de curând, venea în fiecare zi pe la noi şi bea. Îi livrăm şi acasă. Şi tatăl meu la fel, le place foarte mult, pentru că e o bere diferită!”, a mai spus Matei Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Răzvan Burleanu ia poziţie! Noi dezvăluiri despre plecarea lui Edi Iordănescu. Anunţ clar al şefului FRF

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a făcut...

Marius Şumudică s-a enervat cumplit! Dezvăluiri despre Florin Niță. Ce l-a enervat pe antrenor

Marius Șumudică a recunoscut ce salariu i-au acordat oficialii...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed