Lovitură totală pentru cei de la FCSB! Mesaj umilitor al lui Răzvan Lucescu. Ce a putut să spună antrenorul lui PAOK Salonic

Lovitură totală pentru cei de la FCSB! Mesaj umilitor al lui Răzvan Lucescu. S-a aflat ce a putut să spună antrenorul lui PAOK Salonic după amicalul dintre cele două echipe care s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Răzvan Lucescu i-a atacat pe cei de la FCSB după amicalul dintre cele două echipe. PAOK Salonic, locul 4 în Grecia sezonul trecut, a fost egala vicecampioanei României.

Lovitură totală pentru cei de la FCSB!

FCSB a condus cu 1-0 la pauză, după reuşita lui Florinel Coman. Trupa lui Răzvan Lucescu a egalat prin Gordeziani. Acesta i-a înţepat pe cei de la FCSB.

„Mă așteptam ca FCSB să iasă mai mult la joc, să atace mai mult, dat fiind faptul că noi suntem abia la începutul perioadei de pregătire. Am avut astăzi mulți jucători tineri, și totuși am dominat jocul în majoritatea timpului”, a afirmat Răzvan Lucescu după meci.

Fostul selecționer al României nu privește cu mult optimism sezonul următor. „E foarte greu să reușim să mai câștigăm un titlu, situația e dificilă, suntem în întârziere cu transferurile, lotul e completat cu fotbaliști lipsiți de experiență. Am rămas la PAOK chiar dacă nu am câștigat vreun trofeu în sezonul trecut, probabil că oamenii din club au apreciat munca mea, dincolo de rezultatele pe care le vede publicul.

Nu mai urmăresc campionatul românesc fiindcă nu mai am timp suficient, am multă treabă la clubul meu. În perioadele în care sunt în pauză, da, vin acasă și văd meciurile din România”, a mai spus Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la  PAOK Salonic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed