Final incendiar la Sibiu! S-a terminat Corvinul-Oţelul. Ce au făcut băieţii lui Dorinel Munteanu în finala Cupei României

Final incendiar la Sibiu! S-a terminat Corvinul-Oţelul. S-a aflat ce au făcut băieţii lui Dorinel Munteanu în finala Cupei României. A fost un meci mai echilibrat decât se aştepta cineva, deşi hunedorenii sunt echipă de ligă secundă.

Oamenii lui Dorinel Munteanu au început meciul mai bine, însă nu au reuşit să menţină dominarea tot meciul.

S-a terminat Corvinul-Oţelul

Rusevic a reuşit să deschidă scorul în minutul 27 prin Rusevic. Atacantul lui Dorinel Munteanu a marcat cu un şut superb, din lovitură liberă. Băieţii lui Florin Maxim nu au renunţat. Au reuşit egalarea înaintea pauzei. Coman a marcat în minutul 39. Gălăţenii au început mai bine şi partea secundă.

Acelaşi Rusevic a transformat un penalty în minutul 58. Manolache a egalat însă în minutul 74 pentru cei de la Corvinul. Finala de la Sibiu chiar a fost o finală, chiar dacă granzii din Superliga s-au pierdut pe drum. 11.703 spectatori au asistat la meci, număr oficial. Nu s-a mai marcat şi s-a intrat în prelungiri. Aici, niciuna dintre echipe nu a mai forţat şi s-a ajuns la lovituri de departajare.

Încă de la prima serie, după ce Cisotti a marcat, Marius Coman a ratat. În schimb, la a doua serie, Gaitan a ratat, în timp ce Manolache s-a inscris şi era 1-1. Dorinel Munteanu a plecat la vestiare imediat. Lameira a ratat şi el de la punctul cu var. Antonio Bradu a marcat pentru 2-1 şi Corvinul era în avantaj după seria de 3 lovituri. Ghiocel a tras şi el pe lângă poartă. Pîrvulescu putea să închidă finala, dar Pap a respins. Miguel Silva a marcat, dar nu a fost de ajuns. Hergheligiu a făcut 3-2 şi Corvinul câştigă, în premieră, Cupa României.

Corvinul – Oțelul Galați, echipe de start:

CORVINUL (4-2-3-1): Lefter – Fl. Iacob, V. Lică, A. Manolache, Velisar – Bradu, Hrezdac – M. Lupu, Neacșa (cpt.), N. Pîrvulescu – M. Coman
Rezerve: Cr. Blaga – I. Pop, Ad. Nicolae, S. Ion, Hergheligiu, Predică, T. Mitran, Câmpan, M. Chindriș
Antrenor: Florin Maxim

OȚELUL (4-3-3): Pap – Zhelev, Yabre, J. Cisse, Miguel Silva – Cisotti (cpt.), Zivulic, Lameira – Maciel, Rusevic, Bodișteanu
Rezerve: R. Stoian – I. Neagu, A. Rus, Ghiocel, R. Tănasă, Malle, D. Panait, Jardan, Gaitan
Antrenor: Dorinel Munteanu

Arbitru: Marcel Bîrsan (București), A1: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), A2: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), VAR: Rareș Vidican (Satu-Mare), AVAR: Szabolcs Kovacs (Carei).
Stadion: Municipal Sibiu

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed