Dorinel Munteanu a dat ordin! Vrea revoluţie la echipa sa. Anunţul făcut înaintea finalei Cupei

Dorinel Munteanu a dat ordin la Galați! Tehnicianul vrea să facă revoluţie la echipa sa. Anunţul făcut chiar înaintea finalei Cupei României din această seară. Avertisment pentru şefii clubului.

Dorinel Munteanu e aproape de o mare performanță la Oțelul Galați. Moldovenii vor juca împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, finala Cupei României. Pentru ambele echipe prezența în ultimul act al competiției reprezintă o performanță istorică.

Dorinel Munteanu a dat ordin!

Nimeni nu se aștepta la o așa mare surpriză din partea hunedorenilor. Aceștia au surprins fotbalul din România după ce au eliminat pe rând echipe de top din Superliga: Sepsi, CFR Cluj, Voluntari.

Corvinul a terminat pe locul doi în liga a doua dar nu are drept de promovare. Dacă vor reuși să învingă Oțelul în finala care se va juca în această seară, ar putea evolua în preliminariile cupelor europene sezonul viitor.

Nici gălățenii nu au fost mai prejos și au avut de asemenea un sezon excelent. Echipa lui Dorinel Munteanu a realizat două promovări consecutive iar în această stagiune a încheiat pe locul 8 în Superligă. Dorinel a declarat la începutul campionatului că obiectivul său este calificarea în playoff. Acest obiectiv nu s-a realizat, însă Oțelul poate obține o performanță și mai bună, câștigarea Cupei României.

Dorinel așteaptă fanii la stadion!

Antrenorul celor de la Oțelul speră că echipa sa va fi susținută de un număr mare de suporteri la stadion. Ambii antrenori se așteaptă la un spectacol fotbalistic în această seară.

”Mă bucur că partida se joacă la Sibiu. Cunosc bine orașul, oamenii, suporterii. Sper ca o parte din ei să fie alături de mine și de Oțelul. Îmi pare rău că Sibiul nu a ajuns în finală. Era frumos să fie și ei pentru că organizează finala. Sper să ne susțină o parte dintre cei care vor fi prezenți la finală. Să fie alături de noi cu sufletul. Le doresc ca la anul să obțină o mai mare performanță decât anul acesta”, a precizat Dorinel Munteanu.

Oțelul Galați are nevoie de mulți bani la buget pentru a putea realiza performanțe deosebite.

“Din punct de vedere sportiv, profesional, suntem pregătiți pentru Europa, dar ne lipsește partea financiară. În fiecare dimineață mă trezesc cu speranța că vor veni oameni alături de echipă, în afară de actualii finanțatori, Consiliul Local, Primăria și sponsorii.
Avem nevoie de mult mai mult. Avem nevoie de un buget mult mai mare. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre buget, dar cred că Oțelul are cel mai mic buget din ligă”, a mai spus antrenorul Oţelului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed