Final incendiar în Bănie! S-a terminat FCU Craiova-FC Voluntari. Cine se bate pentru un loc în finală cu surpriza Corvinul

Final incendiar în Bănie! S-a terminat FCU Craiova-FC Voluntari. S-a aflat cine se bate pentru un loc în finală cu surpriza Corvinul. Hunedorenii au umilit CFR Cluj şi îşi aşteptau deja adversara din penultimul act al Cupei României.

FCU Craiova şi FC Voluntari se bat să scape de retrogradarea din Superliga. Mai ales pe jucătorii lui Nicolo Napoli i-a prins acest sfert de finală într-o criză profundă.

S-a terminat FCU Craiova-FC Voluntari

Nicolo Napoli a fost adus la FCU Craiova să salveze echipa de la retrogradarea din Superliga. Meciul de Cupa României deja nu mai era o prioritate pentru olteni. Aproximativ 1000 de fani au fost prezenți la meci. Prima repriză a fost una echilibrată.

Băieţii lui Florin Pîrvvu au fost mai  periculoşi. Au avut două goluri anulate. Unul pe motiv de ofsaid şi celălalt pentru fault în atac. De partea cealaltă, oamenii lui Nicolo Napoli au jucat slab în atac şi nu au avut ocazii importante. În repriza secundă, gazdele au început să joace fotbal.

Vlad Pop, Sidibe şi mai ales Blănuţă au ratat ocazii importante. S-a intrat însă în prelungiri. Acolo tot FCU Craiova a început mai bine. Blănuţă a lovit bara. A fost a doua transversală după cea a lui Vlad Pop. Cei de la FCU Craiova au continuat să aibă ocazii, dar s-a ajuns la loviturile de departajare. Vlad Pop şi Padula au ratat la lovituri de departajare. Sco final FCU Craiova-FC Voluntari 2-4 şi ilfovenii joacă semifinala cu cei de la Corvinul.

FCU Craiova – FC Voluntari, echipe de start:

FCU Craiova: Gurău – Padula, Kvakic, Lacroix, Mascarenha – Baeten, Albu, Pop – Sidibe, Blănuță, Bahassa
Rezerve: Popa, Negru, Lekiatas, Dragu, Blidar, Compagnucci, Van Durmen, Ibrahim, Chițu
Antrenor: Nicolo Napoli

FC Voluntari: Fernandez – Turda, Paz, Droppa – Ciobanu ,Lambrinoc, Cascini, Răduț – Carnat, Roemer, Merloi
Rezerve: Ștefan, Chilili, Popescu, Voican, Mălăele, Lopes, Munteanu, Florea
Antrenor: Florin Pîrvu

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed