Un fost căpitan al Craiovei sună adunarea! Ce le-a transmis băieților lui Nicolo Napoli. Doar așa se pot salva de la retrogradare

Un fost căpitan al Craiovei sună adunarea. Dorel Stoica le-a transmis elevilor lui Nicolo Napoli ce trebuie să facă pentru a se salva de la retrogradare. FCU Craiova e într-o situaţie de criză.

Dorel Stoica spune că jucătorii trebuie să se mobilizeze urgent pentru a salva echipa care se află în subsolul clasamentului.

Un fost căpitan al Craiovei sună adunarea

Fostul căpitan al Universității Craiova îi sfătuiește pe jucători să se închidă într-o cameră și să discute pentru a-și rezolva toate problemele. Acesta îi sfătuiește să se uite mai bine la ceea ce fac ei și să nu mai caute scuze. 

„Eu îl cunosc bine pe nea Adi, iar el și-ar fi dat și viața doar ca nouă să ne fie bine la Universitatea. Sunt convins că așa procedează și cu generația de acum. Iar noi am avut pe timpuri salarii de top la Universitatea și poate că nu i-am întors niciodată lui nea Adi tot ceea ce a făcut el pentru noi.

 Până la urmă nea Adi este și el om și a suferit prea mult în viața asta pentru Universitatea! Știu bine că acest om se luptă până în pânzele albe pentru jucătorii săi și nu i-a atacat public mai deloc așa cum se întâmplă prin alte părți. Nea Adi este alt tip de patron. Jucătorii sunt ca și copiii lui nea Adi, iar acum a venit timpul ca ei să se trezească și să își facă singuri o autocritică. Nu mai trebuie să se uite în stănga și în dreapta după vinovați.

Că e Giovanni Costantino, Vasilică sau nu mai știu eu cine vinovat nu mai are importanță. Nu vă mai gândiți la așa ceva. Nu mai discutați de oamenii din staff. Gata!”, a spus Stoica pentru prosport.ro. 

Mesaj pentru jucătorii lui Nicolo Napoli: „Priviți-vă în ochi unii pe alții”

„Uitați ce a fost în trecut la echipă. Contează doar prezentul și ce o să fie în următoarele etape. Închideți-vă într-o cameră doar voi jucătorii și priviți-vă în ochi unii pe alții. Voi ați adus echipa pe locul ăsta, voi trebuie să o ridicați. Adiță are dreptate! Poate să vină și Guardiola, dar ce face? Nu uitați voi la ce club jucați. Eu am mare încredere în voi toți. Îi sfătuiesc pe cei cu experiență din lot să preia inițiativa unei discuții generale. Vorbiți deschis și ca niște frați mai mari cu cei tineri.

Cei străini dați mâna cu românii și luptați pe teren până la ultima suflare pentru aceste culorii și pentru suporterii acestei echipe care bat după voi sute și sute de kilometri săptămânal. Eu aș da totul să mai am 25 de ani, nu 45, și să mă aflu din nou în vestiarul acestei echipe.

Nu ai cum să ajungi la retrogradare cu jucători ca Bauza, Baeten, Chițu, Bahassa. Ajutați-l mai mult pe Bauza pe teren, sau mai bine zis ajutați-vă unul pe altul. Nu ați uitat fotbalul, ce Dumnezeu!”, a mai spus fostul fotbalist.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed