Adrian Mititelu îi face echipă lui Nicolo Napoli! Achiziţie de ultimă oră a celor de la FCU craiova. Tocmai a fost prezentat oficial

Achiziţie de ultim moment a celor de la FCU Craiova! Un nou fundaș stânga tocmai a venit sub comanda lui Nicolo Napoli. Tânărul a mai evoluat pentru alte echipe din eșalonul secund.

Tudor Oltean, nou component în lotul lui Nicolo Napoli! Oltenii au oferit toate detaliile contractuale ale noului jucător alb-albastru.

Adrian Mititelu îi face echipa lui Nicolo Napoli!

Tudor Oltean, fundaș stânga în vârstă de 21 de ani, a fost prezentat oficial de către olteni pe rețelele de socializare!

Tânărul a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă trei sezoane.

”Bine ai venit, Tudor Oltean!

Fundașul stânga de 21 de ani a semnat un contract valabil pentru un sezon, din această vară, cu opțiune din partea clubului nostru pentru încă 3 sezoane. Tudor are o înălțime de 1.83 m.

Îi dorim mult succes și cât mai multe reușite în cadrul echipei noastre!”, au transmis cei de la FCU Craiova, pe Instgram.

Tudor a bifat 54 de prezențe în eșalonul secund, în cadrul formațiilor FC Buzău, FC Brașov-SR și Ceahlăul Piatra Neamț.

La nivel de loturi naționale, a făcut parte din echipa națională a României U20 pentru meciurile cu Anglia U20 și Norvegia U20. Tudor Oltean va îmbrăca tricoul cu numărul 77.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed