Cum driblează Sorana Cîrstea impozitele! Dezvăluiri incredibile despre sportiva noastră. S-a aflat înaintea semifinalei din Dubai

Cum driblează Sorana Cîrstea impozitele! Dezvăluiri incredibile despre sportiva noastră. S-a aflat cum nu este nevoită să plătească taxe, chiar înaintea semifinalei din Dubai.

A dat norocul peste Sorana Cîrstea! Motivul pentru care românca nu va plăti nicio taxă, după ce și-a umplut contul bancar la Dubai.

Cum driblează Sorana Cîrstea impozitele!

Sorana Cîrstea se află pe locul 21 în clasamentul WTA!

Românca tocmai s-a calificat în semifinala turneului de la Dubai, după ce în sferturi s-a luptat aprig cu Marketa Vondrousova, cehoaica în vârstă de 24 de ani. Sorana a câștigat cu scorul de 2-6, 7-6 (1), 6-1.

A fost răsplătită pe măsură, în conturile sale fiind virați 158.944 de dolari din partea organizatorilor. Nici măcar un dolar din suma totală nu va fi impozitat.

Sorana a găsit o cale prin care poate scăpa de taxe: românca și-a mutat reședința în Emiratele Arabe Unite, țara care nu impozitează jucătorii de tenis.

În Emirate, persoanele fizice sunt catalogate drept fiind rezidente fiscale, statut care le permite scutirea de taxe, în cazul în care îndeplinesc anumite condiții.

Românca are reședința la Abu Dhabi de aproximativ doi ani.

„M-am mutat la Dubai. De doi ani mi-am luat rezidența la Abu Dhabi, dar locuiesc la Dubai. Mereu mi-am dorit să locuiesc și în țară, dar și în afară, mai ales că sportul practicat de mine presupune să fii mereu plecat.

Mi-am dorit să locuiesc 50%-50%, adică jumătate de an în România și jumătate de an în afară. Bine, impropriu spus jumătate de an, pentru că eu călătoresc extrem de mult!”, a spus Sorana.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed