Decizie şocantă luată de Simona Halep! I-a decis soarta noului antrenor. Totul s-a aflat înaintea meciului

Decizie şocantă luată de Simona Halep chiar înainte de Roland Garros! Sportiva i-a decis soarta noului antrenor. Totul s-a aflat înaintea meciului pe care urmează să îl joace. Nimeni nu se aştepta la asta.

Simona Halep l-a ales pe Carlos Martinez să o antreneze. Spaniolul este considerat un antrenor foarte bun pentru suprafața de zgură. Acesta a fost și motivul pentru care si-a dorit colaborarea cu el. Sportiva nu va participa la turneul de Grand Slam de la Paris, așa că nu mai consideră necesară cooperarea pe viitor.

Ce a decis Simona Halep?

Fosta campioană nu a primit un wild-card pentru turneul de la Roland Garros, unde a jucat trei finale și pe care l-a câștigat în anul 2018. Halep este supărată că nu va juca la acest turneu. Un alt motiv de supărare este prezența de la Jocurile Olimpice de la Paris, pusă serios sub semnul întrebării. Toate aceste lucruri au dus la încetarea colaborării cu Martinez, conform iamsport.ro.

Tehnicianul spaniol a fost contactat de jurnaliști, dar a refuzat să vorbească despre acest subiect.

Cei doi au convenit să colaboreze după revenirea Simonei pe terenul de tenis. Românca a făcut o pauză de 9 luni fiind acuzată de dopaj. TAS i-a redus pedeapsa de la 4 ani la doar 9 luni, considerând că nu a fost nimic intenționat.

”Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult.

Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep în momentul în care a anunțat, la microfonul Digi Sport, cu cine va colabora.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed