Final de carieră pentru Simona Halep? CTP taie în carne vie! Verdictul cunoscutului jurnalist este sumbru, după noile acuzații la adresa campioanei

Final de carieră pentru Simona Halep? CTP taie în carne vie! Verdictul cunoscutului jurnalist este sumbru, după noile acuzații la adresa campioanei.

Simona Halep n-a mai jucat de aproape un an, iar lunile au trecut în defavoarea ei, după ce a fost suspendată provizoriu pentru dopaj. Cum judecata a întârziat, Halep a ieșit și s-a declarat nemulțumită de cum a fost tratată de ITIA.

CTP: ”Șansele ca Simona să revină în tenisul de nivel înalt tind spre zero”

Răspunsul? Halep este convinsă că e o victimă și e hărțuită, pentru a fi dovedită drept ceea ce nu este. Cristian Tudor Popescu a intervenit la cald, de îndată ce a explodat informația.

„Șansele ca Simona să revină în tenisul de nivel înalt tind spre zero. Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) anunță că Simona Halep trebuie să facă față unei noi acuzații.”, și-a început CTP mesajul postat pe Facebook.

”Separată de cea legată de Roxadustat, în legătură cu „neregularități” în Pașaportul ei Biologic, o arhivă de teste și măsurători pe care o au jucătoarele din primele 300 de locuri în clasamentul WTA. Deocamdată, nu știu în ce constau aceste „neregularități”, dar perspectiva care se conturează…

Oricum, Simona era pe muchie de cuțit cu termenul de 28 mai pentru cazul Roxadustat. Dacă ar fi primit atunci un verdict favorabil și i se ridica suspendarea, ar fi avut o șansă de a juca la Wimbledon, fără mari așteptări, dar măcar să revină în tenisul de nivel înalt.

Așa, cu cele două acuzații cumulate, probabilitatea ridicării suspendării tinde spre zero. Practic, anul 2023 este închis pentru revenirea Simonei. Cred în continuare în buna credință a Simonei Halep, dar viitorul ei în tenis sună sumbru…”, a mai scris CTP pe rețelele de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Simona Halep este o victima a mafiei statale romanesti. Gabrielei Andreiașu, diretcorul ANAD, spunea despre Pasaportul ei Biologic „Nu a fost cazul Simonei” si confirma faptul ca exista oconspiratie a crimei organizate institutionala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed