Femeia celebră implicată într-un scandal uriaş! S-a dezlănţuit după meciul lui Ianis Hagi. Eliminarea scandaloasă a scos-o din minţi / Foto

Femeia celebră implicată într-un scandal uriaş! S-a dezlănţuit după meciul lui Ianis Hagi. Eliminarea scandaloasă a scos-o din minţi.

Barcelona a învins Deportivo Alaves cu scorul de 3-1, în etapa a 23-a din LaLiga.

Femeia celebră implicată într-un scandal uriaş

Meciul împotriva formației lui Ianis Hagi s-a încheiat cu un scandal, după o altă controversă legată de arbitraj. Vitor Roque a marcat golul 3-1, apoi a primit două cartonașe galbene în doar cinci minute și a fost eliminat.

Al doilea cartonaș galben primit a provocat polemici, deoarece adversarul său, Rafa Marin, a susținut că a fost faultat de brazilian. Cu toate acestea, reluările arată că Roque a încercat să evite contactul cu andversarul său, care deja era la sol.

Eliminarea lui Roque a generat critici dure la adresa arbitrajului din Spania, care a fost contestat recent. Există acuzații că Real Madrid este favorizată în acest sens, punând presiune pe arbitri prin intermediul canalului TV oficial.

„Eliminare rușinoasă a lui Vitor Roque” și „Meci marcat de eliminarea scandaloasă a lui Vitor Roque”, au fost titlurile date de publicațiile catalane Mundo Deportivo și Sport după meciul Alaves – Barcelona.

Dayana Lins Roque, soția lui Vitor, a postat un mesaj pe rețelele sociale după ce jucătorul a fost eliminat.

Inițial, Dayana a scris pe Twitter „???????”, dat fiind că nu înțelegea ce s-a întâmplat, iar apoi a postat o imagine cu Roque după ce el a marcat. „Golul s-a marcat, restul fără comentariu”, a adăugat aceasta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed