Probleme mari pentru Ianis Hagi! Alaves, aproape de retrogradare. Câte minute a prins tricolorul în faţa Barcelonei

Probleme mari pentru Ianis Hagi. Alaves, aproape de retrogradare.  Internaționalul român nu a fost titular nici în acest meci.

Barcelona a învins-o pe Alaves, scor 3-1, în etapa 23 din La Liga. În urma acestui rezultat, Barcelona a urcat pe locul 3 în La Liga, cu 50 de puncte, în timp ce echipa românului este pe poziția 12, cu 26 de puncte.

Probleme mari pentru Ianis Hagi

Alaves a pierdut meciul cu Barcelona, 1-3. Ianis Hagi a început partida pe banca de rezerve, iar antrenorul l-a trimis în teren în minutul 78, în locul lui Tenaglia. Internaționalul român nu a putut însă să-și ajute cu nimic echipa.

Barcelona a deschis scorul în minutul 22, atunci când Lewandowski a primit mingea impecabil de la Ilkay Gundogan. După pauză, neamțul a marcat odată pentru 2-0.

În minutul 51, Omorodion  a înscris cu o lovitură de cap din mijlocul careulu. Vitor Roque a redus din handicap, 12 minute mai târziu.

SofaScore i-a acordat lui Hagi nota 6.8, în media echipei sale. Cel mai slab de la Alaves a fost Jon Guridi, notat cu 6-1. Alex Sala a primit cea mai mare notă, 7.7.

Scoțienii anunță ce se va întâmpla cu Hagi

Jurnalistul scoțian Steven Clifford crede că internaționalul român va fi vândut de Rangers, dacă va avea o evoluție bună la EURO 2024. Hagi a fost împrumutat până la finalul sezonului la Alaves.

„Este un fotbalist care poate fi vândut la vară, iar Rangers are nevoie să vândă pentru a se regrupa. Nu cred că l-am fi putut aduce înapoi în ianuarie, nu a existat această opțiune.

Nu cred și nu sunt sigur că Hagi va mai îmbrăca tricoul lui Rangers. Cred că dacă va face un EURO 2024 bun și vom primi 5 milioane de lire sterline (n.r. – 5,8 milioane de euro), atunci îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”, a spus Clifford, pentru Ibrox News.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed