Femeia celebră care va încinge finala Champions League! Cântăreaţa braziliană Anitta va face spectacol pe stadion. Imagini virale cu vedeta / Foto

Cântăreaţa braziliană Larissa de Macedo Machado, mai cunoscută drept Anitta, a fost anunţată drept artistă principală la spectacolul prevăzut la finala Ligii Campionilor la fotbal, dintre echipele Manchester City şi Inter Milano.

Partida este programată pe data de 10 iunie pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.

Cântăreaţa braziliană Anitta, artista principală a spectacolului de la finala Ligii Campionilor

Vedeta braziliană în vârstă de 30 de ani, originară din Rio de Janeiro, a afirmat că a fost foarte emoţionată când a aflat de propunerea de a evolua în spectacolul prevăzut în finala Ligii Campionilor, ea urmând să împartă scena cu Burna Boy, informează agenţia EFE.

„Vom crea un spectacol de neuitat pentru fanii prezenţi pe stadion din toată lumea”, a spus Anitta despre acest eveniment, care va fi transmis în peste 200 de ţări din toată lumea, pe pagina de internet a UEFA, dar şi pe reţelele de socializare.

„Spectacolul din acest sezon promite să fie de neuitat, cu o listă impresionantă de artişti pregătiţi să urce pe scenă”, a declarat, la rândul său, directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed