Un arbitru care a fluierat finală de Liga Campionilor e convins că Istvan Kovacs o s-o pățească: UEFA nu va ierta gafa pentru care l-au reclamat bulgarii de la Levski!

Ion Crăciunescu este de părere că Istvan Kovacs ar putea fi sancționat dur de către forul european pentru gafa comisă în partida Levski – Hamrun din Conference League.
Arbitrul român a fost reclamat la UEFA de către bulgari pentru că a fluierat reluarea jocului de la jumătatea terenului și nu a observat un jucător advers se afla jumătatea lui Levski.

Imediat, la acea fază, cei de la Hamrun au reușit să marcheze prin Camenzuli (90+2) și să după partida în prelungiri. Ca apoi să-i elimine pe bulgari la penalty-uri.
”Eu am mai spus că Istvan Kovacs este mai talentat decât Ovidiu Hațegan. A jucat fotbal, înțelege mai bine, dar are suficiența asta, care l-a adus aici. Să știți că o s-o pățească, pentru că UEFA și FIFA, când un club depune o reclamație și are și fundament, nu iartă ușor greșelile.
Eu am mai spus că Istvan Kovacs este mai talentat decât Ovidiu Hațegan. A jucat fotbal, înțelege mai bine, dar are suficiența asta, care l-a adus aici. Să știți că o s-o pățească, pentru că UEFA și FIFA, când un club depune o reclamație și are și fundament, nu iartă ușor greșelile.
VAR-ul a ajuns o scuză pentru ei. Am văzut niște faulturi, full contact, aribtrul dă galben. Băi, băieți, ce ai văzut de ai dat galben? Și după vine VAR-ul și spune să dai roșu, dar era roșu să-i dai zece, nu unul”, a declarat Ion Crăciunescu, citat de sptfm.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Cristi Săpunaru, negru de supărare: ‘Noi suntem vinovați. Când joci cum am jucat noi este dureros’

Chindia a obținut prima victorie în acest sezon în...

Parteneri
Recomandari