Femeia celebră care şi-a făcut de râs soţul fotbalist! Dezvăluiri incredibile despre propria relaţie. Totul a devenit public / Foto

Femeia celebră care şi-a făcut de râs soţul fotbalist! Abbey Clancey, soția fostului fotbalist Peter Crouch, a făcut dezvăluiri incendiare.

Cei doi soți sunt gazdele unui podcast, iar în ultimul episod, femeia a dat detalii complete despre viața lor intimă.

Femeia celebră care și-a făcut de râs soțul fotbalist

În cadrul podcastul-ul „The Therapy Crouch” Abbey a făcut o dezvăluire uluitoare iar admiratorii celor doi au rămas fără cuvinte.

„Eu sunt o doamnă în societate și o ciudată în pat, și asta pentru că nu sunt curva completă”, a comentat modelul britanic. Peter, la rându-i, a admis că „Abbey a fost o «nucă greu de spart»”

Cei doi sunt căsătoriți de aproape 12 ani și au împreună patru copii.

Recent, Crouch a relatat în podcastul său o întâmplare incredibilă. Fotbalistul nu a fost lăsat de soția lui să facă o fotgrafie cu Pamela Anderson.

„Când am văzut-o pe Pamela Anderson, i-am spus soției mele că trebuie neapărat să fac o poză împreună cu ea. Dar ea mi-a replicat pe un ton care nu admitea negocierea că nu este nevoie. Am încercat să-i explic că toți prietenii vor fi invidioși pe mine, trebuie să am o fotografie cu Pamela, dar ea a rămas inflexibilă. Uite așa funcționează treburile în showbiz”, a spus Crouch.

Peter Crouch are 42 de selecții în naționala Angliei pentru care a marcat de 22 de ori.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari