Sportivul celebru umilit de propria parteneră! Nu a mai suportat şi a luat o decizie şoc. Imaginile au devenit virale / Foto

Sportivul celebru umilit de propria parteneră! Bărbatul nu a mai suportat infidelitatea partenerei și a luat o decizie radicală.

Greg Halford, fost jucător la Sunderland sau Wolverhampton are mai probleme în viața personală.

Sportivul celebru umilit de propria parteneră

Fostul fotbalist din Premier League Greg Halford a postat o înregistrare în care pretinde că arată cum bunurile fostei sale iubite sunt aruncate pe fereastră, după ce a susținut că aceasta l-a înșelat, conform Daily Mail.

Foto: Dailymail

Înregistrarea bizară a fost postată sâmbătă seara pe pagina de Twitter a bărbatului de 38 de ani, însoțită de legenda: „A trecut mult prea mult timp, dar în sfârșit am curățat lucrurile înșelătoarei de c**t”.

Imaginea arată cutii aruncate de la fereastra de la ultimul etaj al casei sale, aterizând într-o grămadă lângă bicicleta BMX a unui copil de mai jos, într-un aparent act de răzbunare împotriva fostei sale partenere fără nume.

Cu toate acestea, misterul înconjoară originile cutiilor, care apar goale și sunt inscripționate cu logo-uri ale unor mărci precum 350 (Yeezy) și Nike.

Pe rețelele sale de socializare, apărătorul a vorbit anterior despre dragostea sa pentru brandul Yeezy, numindu-i „frumoși” și descriindu-se ca fiind „ușor dependent” de ei, în timp ce posta fotografii cu pantofii săi și cutiile în care au venit.

Fotbalistul a fost susținut pe rețelele de socializare de fani și de foști coechipieri.

Fostul său coleg Craig Fagan, care a jucat cu el la Colchester United, a scris pe Twitter: ‘Sper că ești bine, amice’.

Leanne Stevens a scris pe Twitter: ‘Bravo ție Greg, rămâi pozitiv’

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari