Federația Română de Fotbal a reacționat oficial! Ce se întâmplă după scandalul de la Sepsi-FCU Craiova

Meciul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost oprit în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe si rasiste venite din tribune.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit prima racție oficială după incidentele care au avut loc la Sfântul Gheorghe.

Federația Română de Fotbal, racție oficială după Sepsi-FCU Craiova

Burleanu e dezvăluit când va fi luată o decizie oficială în cazul meciului dintre Sepsi și FCU Craiova.

„Poziția noastră, a Federației Române de Fotbal, este una foarte clară. În primul rând, nu ne dorim să avem scandări, mesaje rasiste, discriminatorii sau xenofobe în societatea noastră. Iar un stadion de fotbal face parte din societate. Arbitrul a urmat îndeaproape protocolul în 3 pași care se aplică și la nivel internațional.

În perioada următoare va fi deschis un caz care va ajunge pe masa Comisiei de Disciplină, unde se va decide ce se va întâmpla în urma evenimentelor petrecute la acest meci.

Ne dorim ca stadionul să rămână un spațiu civilizat și să reprezinte o experiență sigură pentru copii. Cu siguranță, e nevoie de intervenții în această zonă. Anumite grupuri de suporteri nu susțin acest mesaj. E important ca și autoritățile să poată să intervină atunci când aceste principii sunt încălcate”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed