Fata lui Ion Ţiriac, apariţie de infarct! Imagini virale cu moştenitoarea magnatului. Fanii nu s-au mai abţinut / Foto

Fata lui Ion Ţiriac, apariţie de infarct! Imagini virale cu moştenitoarea magnatului. Fanii nu s-au mai abţinut. Mezina celui mai bogat român surprinde la fiecare apariţie. Nici de această dată nu a făcut notă discordantă.

Fiica lui Ion Ţiriac îşi surprinde fanii din nou. Până şi mama ei, Sophie Ayad a fost impresionată de imagini.

Fata lui Ion Ţiriac, apariţie de infarct!

Fiica lui Ion Ţiriac s-a fotografiat într-o oglindă. Purta un body şi o geacă de piele. Aceasta din urmă era accesorizată de diferite bijuterii. Apariţia Ioanei a încânta-o şi pe Sophie Ayad. Mama tinerei i-a lăsat chiar şi un comentariu la fotografie: „Un strop de clasă”, a scris aceasta.

La ultima fotografie pe care a postat-o pe Instagram, Ioana Ţiriac a strâns mii de like-uri. Fanii nu au mai rezistat şi i-au scris fetei magnatului. „Eşti deosebit de frumoasă”, „Superbă” şi „Stilată” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor virtuali ai Ioanei.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Ioana Ţiriac locuieşte în prezent în Statele Unite ale Americii. Acolo a absolvit şi Facultatea de Economie din Miami. Tânăra în vârstă de 26 de ani s-a mutat peste Ocean, după ce a terminat liceul în Bucureşti. Acolo locuieşte într-un apartament de lux, cumpărat de tatăl ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Magnatul este cel mai bogat român în 2023, conform presei de specialitate. Averea acestuia a depăşit două miliarde de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed