Dezvăluirea momentului despre Sorana Cîrstea! De ce s-a certat, de fapt, cu Serena Williams. Legătura cu Ion Ţiriac

Dezvăluirea momentului despre Sorana Cîrstea! De ce s-a certat, de fapt, cu Serena Williams. Totul s-a putea să aibă legătură cu Ion Țiriac, tatăl iubitului jucătoarei de tenis.

În trecut, omul de afaceri a atacat-o dur pe americancă.

De ce s-a certat Sorana Cîrstea cu Serena Williams

Serena Williams a atacat-o pe Simona Halep după ce s-a aflat că a fost suspendată pentru dopaj 4 ani. Sorana Cîrstea s-a implicat și ea în scandal și a numit-o pe americancă „arogantă”.

În trecut însă, Serena a avut un discurs foarte frumos la adresa Soranei. Se întâmpla la Toronto 2013. Atunci, jucătoarea cu 23 de titluri de Grand Slam a lua-o în brațe pe româncă și a consolat-o după ce o învinsese.

„Eşti atât de tânără! Mi-aş fi dorit să am 23 de ani, nu fi tristă! Ai învins atât de multe jucătoare de top în această săptămână, eşti o jucătoare foarte bună. Eşti una dintre cele mai drăguţe fete din circuit vei avea un viitor strălucit!”, i-a spus Serena Williams.

Atitudinea de acum a Soranei ar putea să aibă legătură cu scandalul dintre Ion Țiriac și Serena. În urmă cu doi ani, magnatul i-a recomandat fostului lider mondial să se lase de tenis. Soțul Serenei, Alexis Ohanian, a avut apoi un derapaj la adresa fostului jucător de tenis, numindu-l clovn. De asemenea, pe vremea când patrona turneul de la Madrid, Țiriac a spus că jucătoarele de tenis nu merită la fel de mulți bani ca băieții. Americanca s-a enervat cumplit și a refuzat să mai joace în Spania.

„Serena, ca jucătoare, a fost extraordinar de bună, dar, ca persoană, mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu. O cunosc pe Simona. Nu cred că, vreodată, s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat”, a spus Sorana Cîrstea, pentru PRO TV.

Declarația i-a luat prin surprindere pe mult și asta pentu că Sorana Cîrstea și Simona Halep nu au fost niciodată apropiate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed