Fanii lui Dinamo vor lua foc! Anunţul lui Cristi Borcea care va declanşa scandalul: ‘Cum să vină să conducă ei?’

Fanii lui Dinamo vor lua foc! Anunţul lui Cristi Borcea va declanşa un scandal imens în fotbalul românesc. Fostul acţionar al lui Dinamo a fost extrem de clar. Spune că cei din DDB nu au ce să caute la conducerea clubului, deşi au finanţat cu bani echipa în ultimii ani.

Mai mult, Cristi Borcea spune că şi o mare parte din vină pentru actuala situaţie de la Dinamo o poartă suporterii acţionari. Aceştia au susţinut financiar echipa în ultimii ani, dar acest lucru nu este de ajuns, spune Borcea.

Anunţul lui Cristi Borcea care va declanşa scandalul

Cristi Borcea este categoric. Fost acţionar şi suporter al lui Dinamo, acesta nu vede cu ochi buni situaţia lui Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare a retrogradat, iar falimentul este aproape. Cu datorii de aproximativ 8 milioane de euro, câinii sunt în colaps.

Cristi Borcea susține că suporterii n-ar trebui să se implice atât de mult în cadrul echipei și chiar cere ca aceștia să nu aibă niciun cuvânt de spus, chiar dacă recunoaște că-i admiră. „Cât a fost Negoiță a căutat oameni să vină lângă el, dar ce să facă mai mult de atât? Cei din galerie au greșit că au pus presiune, că au condus clubul… E diferență între a fi suporter și a conduce clubul. Și-au dat și ei seama acum… Sunt de admirat că au făcut aceste eforturi, dar…

Eu aș cere ca galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus. Eu am o relație foarte bună cu ei, dar cum să vină să conducă ei? Cum să aibă o putere de decizie cei din galerie? Nu vine nimeni, asta i-a speriat. Nu va veni nimeni. Ei ar fi dispuși să renunțe și să facă orice pentru Dinamo, dar…”, a spus Cristi Borcea, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Tenis de masă: Echipa masculină a României, prima victorie la CM de la Chengdu

Echipa masculină a României a obţinut prima victorie la...

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Parteneri
Recomandari